Tilbud!

Tannblekingspenn (4 stk)

kr 198.00

-50%

Vår tannblekingspenn er den ideelle løsningen for deg som ønsker en enkel, rask og effektiv metode for å få hvitere tenner. Med sin praktiske design og effektive blekegel, kan du enkelt ta kontroll over din tannbleking og oppnå imponerende resultater uten kompliserte prosedyrer.

Tannblekingspennen inneholder en effektiv blekegel som pensles direkte på tennene Takket være den spesielle penselbørsten kommer du til overalt, og tennene blir hvite raskt og sikkert.

Innhold i esken:

  • 4 stk tannblekingspenner
  • 3ml blekegel per tannblekingspenn. Totalt 12ml.
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fordelene med vår tannblekingspenn

  1. Enkel og praktisk: Vår tannblekingspenn er utrolig enkel å bruke. Du trenger ikke å bruke tid på å tilpasse skinner eller påføre strips. Med pennens presise applikator kan du nøyaktig påføre blekegelen på tennene dine. Det er så enkelt som å male på tannblekingen og la den virke.
  2. Effektiv tannbleking: Vår tannblekingspenn inneholder en kraftig blekegel som trenger dypt inn i tannemaljen for å redusere synlige misfarginger. Den effektive formuleringen hjelper deg med å oppnå en lysere tannfarge på kort tid. Du vil legge merke til synlige resultater allerede etter noen få bruksområder.
  3. Praktisk for underveis: Vår tannblekingspenn er kompakt og lett å ta med seg. Den passer perfekt i vesken, lommen eller sminkepungen din, slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Enten du er på jobb, på reise eller ute på byen, kan du enkelt opprettholde din tannbleking og friske opp smilet ditt når som helst.
  4. Skånsom mot tannemaljen: Vi forstår viktigheten av å bevare tannhelsen din. Vår tannblekingspenn er skånsom mot tannemaljen, slik at du kan bruke den trygt uten å bekymre deg for skade eller sensitivitet. Den skånsomme formuleringen gir deg komfortabel og effektiv tannbleking.
  5. Langvarige resultater: Med vår tannblekingspenn kan du nyte langvarige resultater. Vi anbefaler å bruke pennen regelmessig i henhold til instruksjonene for å opprettholde og forlenge den lysere tannfargen. Nyt et strålende smil som varer.

Gjør tannblekingen enkel, rask og effektiv med vår Tannblekingspenn. Oppnå en lysere tannfarge og smil med selvtillit. Bestill din tannblekingspenn i dag og ta kontroll over ditt smil.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

50% rabatt

Merke

GlorySmile

GlorySmile er et globalt merke innen tannbleking og oral pleie. Selskapet er kjent for sine tannblekingsprodukter, spesielt deres LED-lys tannblekingssett, som hevdes å gi synlige resultater med minimal bruk og ingen følsomhet.

Hovedproduktene deres inkluderer en tannblekingspenn, tannblekingsskinner, og en LED-aktiverende enhet. Dette tannblekingssettet har som mål å være brukervennlig, effektivt og trygt å bruke hjemme, med fokus på å minimere potensielle bivirkninger som tannkjøttirritasjon og økt tannfølsomhet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tannblekingspenn (4 stk)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *