Tilbud!

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 280ml

kr 219.00

-33%

AHA/BHA Clarifying Treatment Toner (280 ml) fra COSRX er en mild, men effektiv toner som bidrar til å holde huden klar og fri for uønskede urenheter.

Med sin unike blanding av naturlige AHA (Alfa-Hydroxy Acid) og BHA (Beta-Hydroxy Acid), arbeider denne toneren for å forsiktig fjerne døde hudceller, rense porene og gi huden en glatt, strålende finish.

Osgå tilgjengelig i 150 ml størrelse.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Beriket med helende allantoin og oppkvikkende mineralvann, hjelper COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner også med å roe irritert hud og gjenopprette dens naturlige fuktighetsbalanse. Dette produktet er formulert uten parabener, syntetiske dufter og fargestoffer, noe som gjør det egnet for alle hudtyper, inkludert følsom hud.

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner er et essensielt trinn i din daglige hudpleierutine for å opprettholde en sunn, hydrert og strålende hud. Med sin milde formel og effektive resultater, er det ingen overraskelse at dette produktet er et favorittvalg blant K-beauty-entusiaster.

Hvordan bruker jeg denne toner?

  • Etter vask av ansiktet, sprayer du en passelig mengde av toneren i en bomullspad og stryk denne forsiktig over ansiktet.

Ingredienser

Water, Willow Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid, bentain Salicylate, Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 280ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *