PURITO Deep Sea Pure Water Cream

kr269,00

Merke:PURITO

PURITO Deep Sea Pure Water Cream er en effektivt fuktighetskrem med 2% niacinamid og ekstrakter av planter og tang. Kremen gir umiddelbar fuktighet og jobber dypt inn i huden. Den er klinisk vist å ha antirynke-effekt og virke utjevnende på hudtonen.

Fuktighetskremen er lett og forfriskende, og er drøy i bruk. Perfekt for dehydrert hud, inkludert hud som er fet/oljete men dehydrert. Kan brukes av alle hudtyper, også ved acne og spesielt sensitiv hud. Innhold 50 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne kremen?

  • Bruk kremen som siste steg i hudpleierutinen og smør en passelig mengde inn i ansiktet.

Ingredienser

Sea Water(60%), Dipropylene Glycol, Glycerin,Caprylic/Capric Triglyceride,Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Niacinamide, Phenyl Trimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Water, 1,2-Hexanediol, Butilene Glicol, Ecklonia Cava Extract, Laminaria Japonica Extract , Caulerpa Lentillifera Extract, Salicornia Herbacea Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Allantoin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, adenonsin, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Carbomer, Arginine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Tilleggsinformasjon

Vekt0,11 kg
upc

8809563100385

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter, og med god grunn!

Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig.

Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

1 omtale for PURITO Deep Sea Pure Water Cream

  1. SkinUp Avatar for Sara

    Sara

    Denne er veldig god. Det er nok for min normal-tørre hud på sommerstid, men ikke på vinteren, så den passer nok best for kombinert/normal/litt tørr hud.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.