Vis filtre

Bruk av ansiktsmasker

1. Avslapning

Ansiktsmasker gir ikke bare resultater som forbedrer hudens generelle utseende, de kan også være en slags terapi. Når masken er tilsatt aromatiske og eteriske oljer som mynte eller rosmarin, kan de være med på å stimulere sansene dine.

Å bruke en ansiktsmaske kan se på som luksus i hverdagen. Sett av litt «meg»-tid når du bestemmer deg for å gi deg selv en maske. Ta et varmt bad, tenn noen stearinlys og la maskens magi begynne å virke. Ikke bare får du uvurderlig tid til å slappe av og ta vare på deg selv, masken vil også etterlate deg en fantastisk hud.

2. Rense overflatisk smuss

Å rense huden din hver dag hjelper deg med å fjerne smuss, olje, sminke og urenheter fra overflaten av huden. Men visste du at en ordentlig maske tar renseprosessen til et helt nytt nivå?

Bare en god ansiktsmaske kan være med på å trekke frem urenheter som gjemmer seg under de øverste lagene av overhuden. Masker er utrolige når det gjelder denne renseprosessen.

3. Rense porer

Noen ansiktsmasker fjerner smuss og absorberer overflødig olje i overflaten av huden. De fjerner også oppbyggingen av døde hudceller som samler seg på huden vår. Når du fjerner alt rusk fra overflaten på huden din, renser du ikke bare overflaten men også porene.

Dersom rusk fra huden din kommer ned i porene vil bakterier begynne å vokse, noe som kan føre til kviser. Vanlige ansiktsmasker hjelper deg med å holde hudoverflaten ren. Dette er en utmerket grunn til å bruke en ansiktsmaske med jevnlige mellomrom.

Les også: Sheet-mask

Våre ansiktsmasker

På nettsiden vår finner du et godt utvalg av ansiktsmasker, både sheet masks og peel off-masker. Vi er opptatt av at alle skal finne en maske som passer deres ønsker og behov. Derfor har vi produkter som passer til deg som ønsker mye fuktighet for å gi glød til huden, men også produkter for deg med fet hud.

Dr.Jart+ Shake & Shot

Maskene fra Dr.Jart+ er unike DIY-masker, der du selv må lage den like før påføring. Disse maskene trenger mye dypere ned i huden fordi de er ferske og inneholder diverse vitaminer, blant annet B5.

Vitamin B5 er med på å gjøre huden sterkere og forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet. Denne masken passer ypperlig mot tørt inneklima og den kalde luften om vinteren.

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off

Denne masken er en anerkjent ansiktsskrubb, og det med god grunn. De fine partiklene av brunt sukker i masken gir en super eksfolierende effekt, samtidig som den etterlater huden babymyk.

Varmen fra hendene smelter sukkeret når du masserer den forsiktig inn i huden, i tillegg lukter masken veldig godt. De fuktgivende ingrediensene shea butter og lanolin forsikrer at huden tilføres fuktighet og holder på denne etter skrubben.

Øyemaske

Ikke alle masker skal dekke hele ansiktet. Vi har et stort utvalg av masker som kun skal benyttes på deler av fjeset, som for eksempel øyemasker.

Disse skal blant annet fjerne mørke ringer under øynene eller rett og slett bare friske opp ansiktet litt når du trenger det.

Dette er SkinUp

SkinUp ble til i 2017 av entreprenører med en ekstremt stor interesse for koreansk hudpleie og effekten av denne. Vi ønsket å tilby denne type hudpleie til det norske markedet og startet dermed en norsk nettbutikk med eget lager i Norge. På denne måten kan du enkelt få tak i koreanske hudpleieprodukter, som ansiktsmaske, toner og skrubb, og få det sendt gratis hjem til deg.

Hos Skinup finner du effektive produkter som er litt utenom det vanlige. Vi er også svært opptatt av at merkene vi fører er naturlige, innovative og gir god effekt. Koreansk hudpleie er nettopp dette og er verdensledende når det kommer til ny teknologi. Hos oss får du hverdagsluksus til en fornuftig pris.

Alle hudtyper

Uansett hvilken hudtype og hvilke utfordringer du har kan du få god effekt av koreansk hudpleie. Vi har produkter tilpasset både fet hud, kombinasjonshud, sensitiv hud, tørr hud og normal hud.

På nettsidene våre er produktene sortert etter hudtype slik at du enkelt kan finne produkter og serier som passer for deg. Bare klikk på din hudtype og utforsk mulighetene innenfor ansiktsmasker, skubber, renser, tonere og et bredt utvalg av kremer. Du kan også lese tips om blant annet hvordan du kan tilføre huden til fukt, unngå oljete hud og mye mer.

Følg bloggen vår for en rekke smarte tips og råd, nyheter og anbefalinger. Vi oppdaterer jevnlig slik at du alltid finner aktuelt innhold.

Se vårt utvalg

Sjekk ut våre ansiktsmasker, og la deg inspirere til å legge til et nytt steg i hudpleierutinen din. Kanskje du er på jakt etter en ny maske som skal dekke et nytt behov? Eller hva med å bare prøve noe nytt?

Våre produkter er alle inspirert av koreansk hudpleie, og har fått anerkjennelse verden over for å fungere svært bra på de fleste hudtyper.