Barulab The Clean Vegan SHEA BUTTER Mask

49.00 kr

The Clean Vegan Shea Butter Mask fra Barulab – en luksuriøs og næringsrik ansiktsmaske som etterlater huden din myk, smidig og strålende.

Dette fantastiske produktet er spesielt utviklet for å tilfredsstille veganere og de som ønsker å bruke produkter uten animalske ingredienser, samtidig som det leverer en effektiv hudpleieopplevelse.

Den primære ingrediensen i denne ansiktsmasken er økologisk sheasmør, kjent for sine overlegne fuktighetsgivende og nærende egenskaper.

Sheasmøret trenger dypt inn i huden og gir intens hydrering, slik at tørr og dehydrert hud blir revitalisert. Det hjelper også med å forbedre hudens elastisitet og jevner ut tekstur, noe som gir en ungdommelig og strålende glød.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Clean Vegan Shea Butter Mask er beriket med en nøye utvalgt blanding av naturlige ekstrakter og botaniske ingredienser for å gi huden din ekstra omsorg. Aloe vera beroliger og lindrer irritasjon, mens kamilleekstrakt reduserer rødhet og betennelse. E-vitamin tilfører næring og beskyttelse mot miljømessige skader, samtidig som det fremmer cellefornyelse for en sunn og strålende hud.

Bruken av denne ansiktsmasken er enkel og praktisk. Påfør et jevnt lag på renset hud og la masken virke i ca. 15-20 minutter. Masken vil ikke tørke helt, og dette sikrer at de nærende ingrediensene absorberes grundig. Etterpå kan du skylle av eventuelt overskudd med varmt vann, og du vil straks oppleve den forfriskende og fuktighetsgivende effekten av masken.

The Clean Vegan Shea Butter Mask fra Barulab er det perfekte valget for alle som ønsker en dypt nærende og vegansk ansiktsmaske. Med sin luksuriøse sammensetning av sheasmør og andre naturlige ingredienser gir den en intens fuktighetsboost til huden din, og etterlater den myk, smidig og strålende. Gi deg selv og huden din den ultimate velværeopplevelsen med denne fantastiske ansiktsmasken.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Barulab

Alle sheet masker fra Barulab er 100% vegansk. Både formuleringen og materialet på sheet maskene er 100% vegansk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Barulab The Clean Vegan SHEA BUTTER Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *