Vis filtre

Favoritt øyemaske

En av våre favoritt-øyemasker er Agave Cooling Hydrogel Eye Patch fra Petitfée. Hver patch er inneholder agaveekstrakt, som er en naturlig hydrerende ingrediens som er kjent for å bidra til å glatte og myke huden.

Øyemaske er en luksuriøs del av koreansk hudpleie

Det å pleie huden rundt øynene er en viktig del av enhver hudpleierutine, og en øyemaske kan være den ekstra oppmerksomheten denne følsomme delen av ansiktet ditt trenger. I denne artikkelen vil vi dykke dypere inn i verdenen av øyemasker i koreansk hudpleie.

Hva er en øyemaske?

En øyemaske er et skjønnhetsprodukt designet for å gi intensiv pleie til det delikate området rundt øynene. Disse maskene kommer vanligvis i form av hydrogel eller stoffputer som er mettet med potente ingredienser, designet for å behandle alt fra mørke ringer og hevelse til fine linjer og rynker.

Hvordan fungerer en øyemaske?

Øyemasker fungerer ved å levere en konsentrert dose av aktive ingredienser direkte til øyeområdet. På grunn av deres okklusive natur, hjelper de med å felle fuktighet og forbedrer hudens absorpsjon av produktene.

Mange øyemasker er også formulert med beroligende og avkjølende ingredienser for å hjelpe med å redusere hevelse og gi en oppfriskende følelse.

Hvordan bruke en øyemaske?

Bruk av en øyemaske er ganske enkelt:

  1. Start med ren, tørr hud.
  2. Påfør øyemasken under øynene, og sørg for å følge instruksjonene på pakken for plassering.
  3. La masken virke i den anbefalte tiden på pakken, vanligvis 10-20 minutter.
  4. Fjern masken og klapp forsiktig inn eventuell gjenværende serum i huden.

Øyemasker er en fantastisk måte å gi litt ekstra TLC til huden rundt øynene på. Enten du sliter med mørke ringer, hevelse, tørrhet eller fine linjer, kan en øyemaske gi den konsentrerte pleien dette området av ansiktet ditt trenger. Så hvorfor ikke legge til en øyemaske i din koreanske hudpleierutine og oppleve forskjellen selv?