Tilbud!

COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

Opprinnelig pris var: 359.00 kr.Nåværende pris er: 269.25 kr.

-25%

Advanced Snail Hydrogel Eye Patch fra COSRX er en effektiv øye-patch for å redusere synlige tegn på tretthet og aldring rundt øynene. Disse øyepatchene er formulert med 90% sneglesekret, kjent for sine reparerende egenskaper.

Hydrogel-teknologien sikrer at øyepatchene fester seg godt til huden, slik at de aktive ingrediensene kan penetrere dypt. Samtidig bidrar hydrogelen til å hydrere huden rundt øynene, noe som gir en mer frisk og oppstrammet utseende.

Bruk Advanced Snail Hydrogel Eye Patch som en del av din ukentlige hudpleierutine, eller når du trenger en rask oppkvikker.

La øyepatchene virke i 20-30 minutter, og opplev en mer revitalisert hud rundt øynene.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Egenskaper

 • Snegleslim: Denne øyemasken er formulert med en høy konsentrasjon av snegleslim, som er kjent for sine regenererende og foryngende egenskaper. Snegleslimet bidrar til å jevne ut fine linjer, redusere mørke ringer og berolige huden rundt øynene. Den gir en intens fuktighet og hjelper til med å opprettholde en glatt og ungdommelig øyekontur.
 • Hydrogel-teknologi: Avansert Snegle Hydrogel Øyemaske er laget med hydrogel, en avansert teknologi som sikrer optimal penetrasjon av aktive ingredienser. Den myke og geleaktige teksturen passer perfekt på huden og gir en kjølende og beroligende effekt. Masken former seg etter øyepartiet og sikrer at de aktive ingrediensene absorberes effektivt for å gi synlige resultater.
 • Oppfriskende og revitaliserende: Denne øyemasken gir øyeblikkelig oppfriskning til slitne øyne og hjelper til med å redusere synligheten av poser og mørke ringer. Den bidrar til å lysne øyepartiet og gir en revitaliserende effekt som får deg til å se våken og ungdommelig ut. Etter bruk vil du føle deg oppkvikket og se strålende ut.

Forkjæl deg selv med den luksuriøse følelsen av Advanced Snail Hydrogel Eye Patch og gi øynene dine den kjærligheten de fortjener. Enten du trenger en rask oppfriskning før en spesiell anledning eller ønsker å legge til en ekstra skritt i din daglige hudpleierutine, vil denne øyemasken være din ultimate følgesvenn.

Opplev hvordan øyepartiet ditt forvandles til et strålende og ungdommelig uttrykk. Ta vare på øynene dine med Advanced Snail Hydrogel Eye Patch, og få et friskt og ungdommelig utseende som vil imponere alle rundt deg.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *