ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Snail 20ml

49.00 kr

ETUDE’s 0.2 Therapy Air Mask Snail er en ultra-tynn, lettvint ansiktsmaske som er spesielt utviklet for å gi intens hydrering og næring til huden din.

Med en konsentrert formel basert på sneglesekretfiltrat (snegleslim), er denne ansiktsmasken kjent for sine kraftige regenererende og fuktighetsgivende egenskaper.

Sneglesekretfiltratet bidrar til å reparere skadet hud, redusere rødhet og inflammasjon, og fremmer kollagenproduksjonen for en glattere og mer elastisk hud.

Denne lette masken inneholder også forskjellige plantebaserte ingredienser for å berolige huden og gi en frisk, glødende finish.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

0.2 Therapy Air Mask New Snail er utformet med en spesiell lufttett teknologi, noe som betyr at den vil sitte komfortabelt og sikkert på huden din, noe som sikrer maksimal absorpsjon av de næringsrike ingrediensene.

Med sin delikate, naturlige duft og behagelige tekstur, gir ETUDE’s 0.2 Therapy Air Mask New Snail en beroligende og avslappende hudpleieopplevelse. Dette er det perfekte produktet for de som ønsker å gi huden en dose av dyptvirkende hydrering og næring.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

ETUDE

Etude er en fremtredende aktør i verdenen av koreansk skjønnhet og hudpleie, kjent for sin morsomme og kreative tilnærming til skjønnhet. Etablert i 1985, har merket lagt vekt på å fremme skjønnhet som en kilde til glede og selvtillit, noe som gjenspeiles i deres fargerike, lekne emballasje og innovative produktutvalg. Etude tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert hudpleie, sminke, hårpleie og tilbehør, alle formulert med høykvalitets ingredienser og koreansk skjønnhetsteknologi. Dyrevennlig og tilgjengelig, Etude er et merke som appellerer til alle som ønsker å utforske verdenen av K-beauty på en morsom, effektiv og rimelig måte.
ETUDE_logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Snail 20ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *