Tilbud!

COSRX Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask

Opprinnelig pris var: 79.00 kr.Nåværende pris er: 59.25 kr.

-25%

Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask fra COSRX er en innovativ ansiktsmaske som er formulert med sneglesekret. Sneglesekret er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Sheet-masken er designet for å gi huden et boost av hydrering og bidra til en mer smidig og sunn hudtone.

Egenskaper

 1. Fuktighetsgivende Egenskaper: Hjelper med å hydrere og opprettholde hudens fuktighetsbalanse.
 2. Beroligende og Nærende: Inneholder ingredienser som beroliger og nærende huden.
 3. Enkel og Behagelig Å Bruke: Sheet-maskens design gjør den enkel å påføre og behagelig å ha på huden.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask, følg disse trinnene:

 1. Rens huden: Rens ansiktet grundig før bruk.
 2. Åpne og utfold masken: Åpne pakken forsiktig og ta ut sheet-masken.
 3. Påfør masken: Legg masken jevnt over ansiktet, og pass på at den ligger godt inntil huden.
 4. La den virke: La masken virke i 15-20 minutter.
 5. Fjern masken: Ta av masken og kast den. Klapp forsiktig inn gjenværende essens i huden for optimal absorbering.
 6. Avslutt med hudpleie: Avslutt gjerne med din vanlige fuktighetskrem.

Oppsummering

Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask fra COSRX er et utmerket tillegg til enhver hudpleierutine. Den er spesielt egnet for de som søker ekstra hydrering og en beroligende effekt. Denne sheet-masken er enkel å bruke og gir en behagelig opplevelse. Med regelmessig bruk kan du forvente en mer hydrert og næret hud.

Ingredienser

 • Sneglesekresjonsfiltrat: Snegleslim er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.
 • Panthenol: Beroliger og forbedrer hudens fuktighetsretensjon.
 • Allantoin: Hjelper med å berolige og beskytte huden.
 • Hyaluronsyre: Bidrar til å binde fuktighet i huden for en hydrert effekt.
 • Glycerin: En humectant som hjelper med å trekke fuktighet til hudens overflate.

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, Adenosine, Phenoxyethanol.

Ved regelmessig bruk av Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask fra COSRX, kan du nyte fordelene av økt hydrering og en mer balansert og næret hud.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *