COSRX BHA Blackhead Power Liquid 100ml

kr 299.00

COSRX BHA Blackhead Power Liquid er et serum som har evnen til å redusere sorte prikker også kjent som blackheads. Serumet inneholder en aktiv ingrediens av BHA, som eksfolierer og bidrar til å regulere produksjon av overflødig talg.

Denne passer derfor ypperlig mot rens og bekjempelse av tette porer og forebygger at nye sorte prikker oppstår. De høyt effektive ingrediensene i serumet etterlater huden jevn, plettfri og fri for sorte prikker. Passer for alle hudtyper. COSRX produktet er parabenfritt. Innhold 100 ml.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

COSRX er et anerkjent merke innenfor koreansk hudpleie som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

Les også: – Annette anbefaler – Et effektiv produkt mot hudormer og uren hud

Hvordan bruker jeg serumet? 

  1. Etter du har renset huden, pump en til to ganger av serumet på fingrene eller en bomullspad.
  2. Klapp forsiktig serumet i hele ansiktet eller kun på områder av ansiktet hvor sorte prikker og hudormer oppstår.
  3. Vent i 15-20 min før du fortsetter med hudpleierutinen din. På denne måten får serumet tid til å bli ordentlig absorbert inn i huden.

Tips! Hvis du har sensitiv hud, begynn med å bruke produktet 1-3 dager i uken og gradvis bruk den oftere. Det anbefales å bruke solkrem med produktet hvis du skal ut på dagen.

Ingredienser

Willow Bark Water, Butilene Glicol, bentain Salicylate, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX BHA Blackhead Power Liquid 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *