Tilbud!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

kr 119.00

-40%
(4 omtaler)

COSRX Aloe Soothing Solkrem beskytter mot UVA- og UVB-stråling og har SPF50+. Solkremen er enkel å smøre i ansiktet, trekker raskt inn og føles lett på huden.

Denne inneholder rikelig med aloe vera og etterlater ingen hvite skjolder, samtidig som den gir fuktighet og etterlater huden din myk. Kremen passer ypperlig for daglig bruk og for å ha under sminken. Innhold 50 ml.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Les også:

Hvordan bruker jeg solkremen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet 30 minutter før du skal ut. Denne passer også til daglig bruk og kan blandes eller erstatte vanlig fuktighetskrem som ikke har solfaktor.

TIPS! Anbefales å bruke vitamin C serum sammen med solkrem for ekstra beskyttelse.

Uovertruffen solbeskyttelse med COSRX Aloe Soothing Sun Cream

Med sin innovative formel og beroligende egenskaper er denne solkremen designet for å gi deg en strålende og beskyttet hud året rundt. Si farvel til skadelige UV-stråler og si hei til en sunn og næret hud. I denne teksten vil vi utforske funksjonene, fordelene og grunnene til hvorfor COSRX Aloe Soothing Sun Cream bør være ditt førstevalg for solpleie. La oss dykke ned!

Uovertruffen solbeskyttelse

COSRX Aloe Soothing Sun Cream tilbyr enestående solbeskyttelse med sin høye SPF (solbeskyttelsesfaktor) på 50+. Dette betyr at den effektivt skjermer huden din mot både UVA- og UVB-stråler, forhindrer solbrenthet, for tidlig aldring og reduserer til og med risikoen for hudkreft. Den bredspektrede beskyttelsen sikrer at du kan nyte utendørsaktiviteter uten å gå på kompromiss med hudens helse.

Beroligende og fuktighetsgivende med Aloe Vera

Beriket med en generøs mengde aloe vera, gir denne solkremen en beroligende og fuktighetsgivende opplevelse for huden din. Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper og er perfekt for sensitiv hud. Solkremen bidrar til å redusere rødhet, betennelse og irritasjon, samtidig som den nærer huden med essensielle vitaminer og mineraler. Si farvel til tørr og irritert hud og si hei til en oppfrisket og fuktet hud.

Lett og ikke-fet formel

I motsetning til mange solkremer på markedet, skryter COSRX Aloe Soothing Sun Cream av en lett og ikke-fet formel. Den absorberes raskt i huden, etterlater ingen klissete rester. Enten du skal til stranden, på tur eller bare løper ærender, blender denne solkremen sømløst inn i huden uten å tette porene eller føles tung. Nyt en behagelig og vektløs følelse samtidig som du får optimal solbeskyttelse.

Allsidig for alle hudtyper

En av de fremragende egenskapene til COSRX Aloe Soothing Sun Cream er dens allsidighet. Dette produktet passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv, tørr, fet og kombinasjonshud. Den skånsomme formelen sikrer at selv den mest delikate huden kan nyte fordelene med solbeskyttelse uten negative reaksjoner.

Enten du sliter med hud som er utsatt for akne eller leter etter en solkrem å bruke under sminke, har COSRX Aloe Soothing Sun Cream det du trenger.

Forbedrede hudpleiefordeler

Ut over sine enestående solbeskyttelsesegenskaper, gir COSRX Aloe Soothing Sun Cream også ekstra hudpleiefordeler. Den bidrar til å minimere synligheten av porer, jevner ut hudtonen og gir en glatt base for påføring av sminke.

Den lette formelen er ikke-komedogen, noe som gjør den ideell for de som er utsatt for kviser. Ved regelmessig bruk kan du forvente en sunnere og mer strålende hud.

Ofte stilte spørsmål og svar

Er COSRX Aloe Soothing Sun Cream egnet for sensitiv hud?
Ja, absolutt! COSRX Aloe Soothing Sun Cream er spesielt formulert med aloe vera, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Den er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og bidrar til å redusere rødhet og betennelse samtidig som den gir effektiv solbeskyttelse.

Kan jeg bruke COSRX Aloe Soothing Sun Cream under sminke?
Ja, det kan du! Den lette og ikke-fete formelen til COSRX Aloe Soothing Sun Cream gjør den til et utmerket valg å bruke under sminke. Den gir en jevn base og tetter ikke porene, slik at sminken holder seg på plass hele dagen.

Etterlater COSRX Aloe Soothing Sun Cream en hvit film på huden?
Nei, det gjør den ikke. COSRX Aloe Soothing Sun Cream er nøye formulert for å blande seg sømløst inn i huden uten å etterlate en hvit film. Den absorberes rasktelt og etterlater huden din oppfrisket og beskyttet uten synlige rester.

Hvor ofte bør jeg påføre COSRX Aloe Soothing Sun Cream på nytt?
Det anbefales å påføre solkrem på nytt hver annen time, spesielt hvis du oppholder deg lenge utendørs eller bader. Hvis du derimot er innendørs eller har begrenset solpåvirkning, bør det være tilstrekkelig å påføre det én gang om morgenen for daglig beskyttelse.

Kan COSRX Aloe Soothing Sun Cream brukes på kroppen også?
Ja, absolutt! Selv om den er designet for ansiktet, kan COSRX Aloe Soothing Sun Cream trygt brukes på kroppen også. Den lette konsistensen gjør påføringen enkel, slik at du kan beskytte huden din fra topp til tå.

Husk, når det gjelder solbeskyttelse og koreansk hudpleie, er COSRX Aloe Soothing Sun Cream det beste valget. Invester i dette enestående produktet i dag og omfavne en sunnere og lykkeligere hud.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

4 omtaler for COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

 1. F*********
  30. mai 2023
  Elsker denne solkremen
  Elsker denne solkremen, på min andre tube og skal bestille på nytt. Ingen hvite rester, absorberer lett og matter huden. Perfekt!
  Nyttig? 0 0
  T**** G*******
  30. mai 2023
  Elsker at denne solkremen
  Elsker at denne solkremen ikke lukter solkrem og er også veldig enkelt å spre utover huden. Den klisser ikke i det hele tatt.
  Nyttig? 0 0
  f*****
  29. mai 2023
  White cast
  I like this sunscreen but it leaves a white cast.
  Nyttig? 0 0
  H**** H*****
  26. mai 2023
  Elsker at denne solkremen
  Denne COSRX solkremen har vært et fantastisk tillegg til min daglige hudpleierutine. Denne solkremen er ikke bare effektiv for beskyttelse mot solens ...Mer
  Denne COSRX solkremen har vært et fantastisk tillegg til min daglige hudpleierutine. Denne solkremen er ikke bare effektiv for beskyttelse mot solens skadelige stråler, men den gir også huden min den hydreringen den trenger. Jeg er spesielt imponert over hvordan solkremen absorberes raskt uten å etterlate en hvit hinne eller fet følelse, noe som er et vanlig problem med mange andre solkremer jeg har brukt før.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *