products cosrx aloesoothingsuncream - SkinUp - COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml SPF50
COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50
kr199,00 kr154,00 Kjøp
Tilbud!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

kr154,00

-23%
(4 omtaler)

COSRX Aloe Soothing Solkrem beskytter mot UVA- og UVB-stråling og har SPF50+. Solkremen er enkel å smøre i ansiktet, trekker raskt inn og føles lett på huden. Denne inneholder rikelig med aloe vera og etterlater ingen hvite skjolder, samtidig som den gir fuktighet og etterlater huden din myk. Kremen passer ypperlig for daglig bruk og for å ha under sminken. Innhold 50 ml.

Kun 20 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Les også:

Hvordan bruker jeg solkremen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet 30 minutter før du skal ut. Denne passer også til daglig bruk og kan blandes eller erstatte vanlig fuktighetskrem som ikke har solfaktor.

TIPS! Anbefales å bruke vitamin C serum sammen med solkrem for ekstra beskyttelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,077 kg
upc

8809416470191

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml SPF50

4 omtaler for COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

 1. SkinUp Avatar for Julianne

  Julianne

  Lett å påføre, mild god lukt og gir ingen «white cast»! Perfekt under sminke også. Anbefales! Også veldig fint til sensitiv hud! Har også en fin størrelse for å ha med på reiser!

 2. SkinUp Avatar for Anna

  Anna

  Elsker dinna! Har rosacea og supersensitiv hud, dinna gir ingen kviser! Kan fint bruke den som ein fuktighetskrem og (har oljete hud)

 3. SkinUp Avatar for Sara

  Sara

  Jeg hatet alltid solkrem før, alle andre solkremer ga whitecast, luktet rart og gjorde huden min uren, så jeg ble mildt sagt positivt overrasket da jeg prøvde koreansk solkrem for første gang. Denne er helt fantastisk, jeg får fin glød av den, ingen urenheter og får ikke et hvitt lag som blir liggende på huden. Må prøves.

 4. SkinUp Avatar for Mai

  Mai

  Jeg har kombinasjon hud og det var vanskelig å finne en solkrem som ikke skulle bli oily på huden etter 1 time. Denne er perfekt for huden min. Selv om det har litt parfyme men det er ikke et problem for meg.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.