Tilbud!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

Opprinnelig pris var: 179.00 kr.Nåværende pris er: 152.00 kr.

-15%
(4 omtaler)

COSRX Aloe Soothing Solkrem beskytter mot UVA- og UVB-stråling og har SPF50+. Solkremen er enkel å smøre i ansiktet, trekker raskt inn og føles lett på huden.

Denne inneholder rikelig med aloe vera og etterlater ingen hvite skjolder, samtidig som den gir fuktighet og etterlater huden din myk. Kremen passer ypperlig for daglig bruk og for å ha under sminken. Innhold 50 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg solkremen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet 30 minutter før du skal ut. Denne passer også til daglig bruk og kan blandes eller erstatte vanlig fuktighetskrem som ikke har solfaktor.

 

TIPS! Anbefales å bruke vitamin C serum sammen med solkrem for ekstra beskyttelse.

 

Uovertruffen solbeskyttelse med COSRX Aloe Soothing Sun Cream

 

Med sin innovative formel og beroligende egenskaper er denne solkremen designet for å gi deg en strålende og beskyttet hud året rundt. Si farvel til skadelige UV-stråler og si hei til en sunn og næret hud. I denne teksten vil vi utforske funksjonene, fordelene og grunnene til hvorfor COSRX Aloe Soothing Sun Cream bør være ditt førstevalg for solpleie. La oss dykke ned!

 

Uovertruffen solbeskyttelse

 

COSRX Aloe Soothing Sun Cream tilbyr enestående solbeskyttelse med sin høye SPF (solbeskyttelsesfaktor) på 50+. Dette betyr at den effektivt skjermer huden din mot både UVA- og UVB-stråler, forhindrer solbrenthet, for tidlig aldring og reduserer til og med risikoen for hudkreft. Den bredspektrede beskyttelsen sikrer at du kan nyte utendørsaktiviteter uten å gå på kompromiss med hudens helse.

 

Beroligende og fuktighetsgivende med Aloe Vera

 

Beriket med en generøs mengde aloe vera, gir denne solkremen en beroligende og fuktighetsgivende opplevelse for huden din. Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper og er perfekt for sensitiv hud. Solkremen bidrar til å redusere rødhet, betennelse og irritasjon, samtidig som den nærer huden med essensielle vitaminer og mineraler. Si farvel til tørr og irritert hud og si hei til en oppfrisket og fuktet hud.

 

Lett og ikke-fet formel

 

I motsetning til mange solkremer på markedet, skryter COSRX Aloe Soothing Sun Cream av en lett og ikke-fet formel. Den absorberes raskt i huden, etterlater ingen klissete rester. Enten du skal til stranden, på tur eller bare løper ærender, blender denne solkremen sømløst inn i huden uten å tette porene eller føles tung. Nyt en behagelig og vektløs følelse samtidig som du får optimal solbeskyttelse.

 

Allsidig for alle hudtyper

 

En av de fremragende egenskapene til COSRX Aloe Soothing Sun Cream er dens allsidighet. Dette produktet passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv, tørr, fet og kombinasjonshud. Den skånsomme formelen sikrer at selv den mest delikate huden kan nyte fordelene med solbeskyttelse uten negative reaksjoner.

 

Enten du sliter med hud som er utsatt for akne eller leter etter en solkrem å bruke under sminke, har COSRX Aloe Soothing Sun Cream det du trenger.

 

Forbedrede hudpleiefordeler

 

Ut over sine enestående solbeskyttelsesegenskaper, gir COSRX Aloe Soothing Sun Cream også ekstra hudpleiefordeler. Den bidrar til å minimere synligheten av porer, jevner ut hudtonen og gir en glatt base for påføring av sminke.

 

Den lette formelen er ikke-komedogen, noe som gjør den ideell for de som er utsatt for kviser. Ved regelmessig bruk kan du forvente en sunnere og mer strålende hud.

 

Ofte stilte spørsmål og svar

 

Er COSRX Aloe Soothing Sun Cream egnet for sensitiv hud?
Ja, absolutt! COSRX Aloe Soothing Sun Cream er spesielt formulert med aloe vera, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Den er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og bidrar til å redusere rødhet og betennelse samtidig som den gir effektiv solbeskyttelse.

 

Kan jeg bruke COSRX Aloe Soothing Sun Cream under sminke?
Ja, det kan du! Den lette og ikke-fete formelen til COSRX Aloe Soothing Sun Cream gjør den til et utmerket valg å bruke under sminke. Den gir en jevn base og tetter ikke porene, slik at sminken holder seg på plass hele dagen.

 

Etterlater COSRX Aloe Soothing Sun Cream en hvit film på huden?
Nei, det gjør den ikke. COSRX Aloe Soothing Sun Cream er nøye formulert for å blande seg sømløst inn i huden uten å etterlate en hvit film. Den absorberes rasktelt og etterlater huden din oppfrisket og beskyttet uten synlige rester.

 

Hvor ofte bør jeg påføre COSRX Aloe Soothing Sun Cream på nytt?
Det anbefales å påføre solkrem på nytt hver annen time, spesielt hvis du oppholder deg lenge utendørs eller bader. Hvis du derimot er innendørs eller har begrenset solpåvirkning, bør det være tilstrekkelig å påføre det én gang om morgenen for daglig beskyttelse.

 

Kan COSRX Aloe Soothing Sun Cream brukes på kroppen også?
Ja, absolutt! Selv om den er designet for ansiktet, kan COSRX Aloe Soothing Sun Cream trygt brukes på kroppen også. Den lette konsistensen gjør påføringen enkel, slik at du kan beskytte huden din fra topp til tå.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

4 omtaler for COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml – SPF50

 1. F*********
  30. mai 2023
  Elsker denne solkremen
  Elsker denne solkremen, på min andre tube og skal bestille på nytt. Ingen hvite rester, absorberer lett og matter huden. Perfekt!
  Nyttig? 0 0
  T**** G*******
  30. mai 2023
  Elsker at denne solkremen
  Elsker at denne solkremen ikke lukter solkrem og er også veldig enkelt å spre utover huden. Den klisser ikke i det hele tatt.
  Nyttig? 0 0
  f*****
  29. mai 2023
  White cast
  I like this sunscreen but it leaves a white cast.
  Nyttig? 0 0
  H**** H*****
  26. mai 2023
  Elsker at denne solkremen
  Denne COSRX solkremen har vært et fantastisk tillegg til min daglige hudpleierutine. Denne solkremen er ikke bare effektiv for beskyttelse mot solens ...Mer
  Denne COSRX solkremen har vært et fantastisk tillegg til min daglige hudpleierutine. Denne solkremen er ikke bare effektiv for beskyttelse mot solens skadelige stråler, men den gir også huden min den hydreringen den trenger. Jeg er spesielt imponert over hvordan solkremen absorberes raskt uten å etterlate en hvit hinne eller fet følelse, noe som er et vanlig problem med mange andre solkremer jeg har brukt før.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *