Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Om Skinup.no

«UP YOUR SKIN GAME» med koreansk hudpleie

Skinup.no siden 2017

SkinUp.no ble etablert i oktober 2017, og er en norsk nettbutikk tilknyttet bedriften ISHOP AS med lager i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av bestselgende koreanske hudpleieprodukter.

Vi er opptatt av å by på spennende og effektive produkter innen hudpleie som alle kan dra nytte av. I tillegg er vi opptatt av å tilby hudpleiemerker som inneholder naturlige ingredienser, bruker ny teknologi og har et stort fokus på produktutvikling og innovasjon.

Koreanske hudpleieprodukter er langt fremme i tid sammenlignet med det europeiske markedet. De er uten tvil verdensledende på område!

Rimelige og fornuftige priser
Vi vil derfor gi muligheten til å bestille koreanske hudpleieprodukter med gratis frakt, enkelt og raskt hjem til deg, hvor man kan unne seg luksus i hverdagen i eget hjem. Vi byr på kvalitet og produkter til rimelige og fornuftige priser.

Produkter i salonger
SkinUp tilbyr også våre produkter til salonger, slik som BrowRehab og MOODstudio i Oslo. Ta gjerne kontakt med oss, dersom du også ønsker å tilby spennende koreanske hudpleieprodukter.

Vi vil gjerne høre fra deg om hva du ønsker, savner og tilbakemelding på produkter slik at vi kontinuerlig kan bli bedre og å tilby det dere vil ha. Kontakt oss her.

Hold deg oppdatert på de seneste trendene innen koreansk hudpleie på vår instagram og blogg.

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley