Tilbud!

Anua Heartleaf 77% Soothing Sheet Mask

Opprinnelig pris var: 69.00 kr.Nåværende pris er: 59.00 kr.

-14%

En fuktighetsgivende sheet-maske formulert med 77 % Houttuynia Cordata Extract som bidrar til å lindre sensitiv hud og beskytter huden mot ytre irritasjoner. Har et naturlig mikrofiberark produsert med planteekstrakter som forsiktig fester seg til ansiktet.
Passer for alle hudtyper.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Heartleaf 77% Soothing Mask er beriket med 77 % hjertebladekstrakt, og fukter og lindrer sensitiv hud. Den maksimerer hudens fuktighetsbevaring og forhindrer skade fra ytre aggressorer. Mikrofibermaterialet avledet fra planteekstrakter fester seg skånsomt til huden.

Bruksanvisning

  1. Etter rens, forbered huden med toner.
  2. Plasser masken på ansiktet og unngå området rundt leppene og øynene.
  3. La virke i 15-20 minutter, fjern masken og klapp lett for å hjelpe til med å absorbere den gjenværende essensen.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.