Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Gratis frakt over 500,- NOK

Hudpleie

Å ta vare på huden med skikkelig hudpleie, kan gjøre under. Med hudpleieprodukter fra SkinUp, kan du være sikker på at du gir huden din kun det beste.

4 bestselgere innen hudpleie

 • kr249,00
 • kr319,00
 • kr209,00
 • kr379,00
hudpleie hudtyper - SkinUp - Hudpleie
Bilde av Cheyenne Doig | Unsplash

Hudpleieprodukter

Å finne produkter som matcher din hudtype er ikke like lett for alle. Noen har hud som krever spesielle produkter for å ikke ende opp med å gjøre det verre. Det er viktig å være oppmerksom på hvilke produkter du synes fungerer og hvilke huden din ikke tar godt til seg. Disse erfaringene vil hjelpe deg med å avgjøre hvilke produkter du bør benytte deg av.

Hos Skinup har vi valgt produkter som passer til de fleste, det er fordi våre koreanske produkter er laget for alle, dermed kan et produkt fungere bra på flere selv om de har ulike hudtyper. Likevel vil det å kjenne til hvilken hudtype du har være med på å gjøre hudpleien din enda bedre.

Videre kan du lese om de ulike hudtypene så du lettere kan velge hudpleieprodukter som passer best til deg.

Ved normal/-kombinasjonshud klarer huden på egen hånd i stor grad å regulere fukt og fettbalanse, samt god blodsirkulasjon. Derfor vil man ha en glatt og myk hud med en jevn overflate. For de fleste med denne hudtypen er ikke huden jevnt over normal, men har heller områder som er tørre eller oljete. Det er dette som kalles kombinasjonshud.

Du har kanskje hørt om T-sonen? Det er ofte i dette området at de med kombinert hud sliter med oljete hud – det er da snakk om haken, nesen og pannen. De vil da også kunne ha tørre kinn, grunnet mangel på fukt. Med kombinasjonshud vil man også i perioder får kviser og urenheter.

Hudpleie og hudtyper

Her er det lett å bli litt forvirret. Selv om huden til tider kjennes tørr, som for eksempel om vinteren, betyr ikke det at du har tørr hud.

Når du har en tørr hudtype skyldes dette at kroppen ikke selv klarer å produsere nok talg, dermed blir det mangel på fett i huden.

Kroppen vil ikke lenger kunne holde på fuktigheten som resulterer i at det blir tørt.

De med denne hudtypen vil også kunne slite mer med sensitiv hud, de har sjeldent eller aldri kviser og vil kunne føles stram og lite elastisk.

Om du har fet hud har du høy produksjon av talg, overflaten på huden vil da kjennes blank og oljete.

Porene i huden er ofte store, som kan gi utfordringer om du bruker sminke.

Når du har fet hud vil du også slite mer med kviser og urenheter.

Likevel er det viktig å tilføre huden fukt, særlig om vinteren. Huden kan nemlig mangle fukt uten å være tørr.

Så, nå vet du kanskje mer om hvilken hudtype du har? Da vil det være enklere å finne produkter til din hudpleie rutine som virkelig vil gjøre under for huden din. Hos Skinup vil du lett kunne velge produkter ut i fra de ulike stegene i den kjente koreanske hudpleierutinen.

Rutinen kan bestå av en mengde produkter, men hvor mange steg du bruker er opp til deg. Du kan enten sette sammen din egen hudpleierutine, eller kjøpe en av våre hudpleiesett.

Hudpleiesettene våre er nøye satt sammen for å passe ulike behov.

Hos oss finner du 10 ulike sett som er satt sammen for å spesifikt treffe de problemene du har med huden din. Settene inneholder kun koreansk hudpleie av ypperste kvalitet.

Noen av settene er større og inneholder flere produkter, mens andre har kun et par ulike hudpleieprodukter.

rutine hudpleie - SkinUp - Hudpleie
Bilde av Mathilde Langevin | Unsplash

Med vårt 5-stegs sett for tørr hudtype, kan du være sikker på at du kun får det beste.

Hudpleiesettet består av:

 • Oljerens
 • Vannbasert rens
 • Toner
 • Serum
 • Fuktighetskrem

Settet vårt mot fet hud består også av 5 ulike produkter som sammen skal jobbe for å redusere mengden oljer i huden din. Hudpleiesettet består av:

 • Oljerens
 • Vannbasert rens
 • Toner/eksfoliering
 • Serum
 • Fuktighetskrem

Som du kanskje ser er produktene i begge settene så å si like. Forskjellen ligger i hvilke hudpleieprodukter som inngår i de ulike stegene. Det er for eksempel ulike renser i de ulike pakkene fordi en med tørr hud ikke vil få noe ut av å bruke samme rens som en med fet hud.

SkinUp og hudpleie

skinup hudpleie kbeauty - SkinUp - Hudpleie

SkinUp ble til i 2017 med ideen om å ta koreansk hudpleie til det norske markedet.

Vi ønsket å gi nordmenn en enkel måte å få tak i det vi vet er effektiv og innovativ hudpleie. Derfor startet vi en norsk nettbutikk med lager i Norge som gjør at vi kan sende varer raskt og billig.

Hos oss finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter til fornuftige priser, uansett hvilken hudtype du har. Vi har serier som er tilpasset de fleste slik at du uansett kan finne dine favoritter.

SkinUp tilbyr det meste innen hudpleie. Ta en titt på de ulike produktene vi selger i nettbutikken, og finn din nye hudpleierutine. Hos oss får du kun det beste!