COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 30ml – Reisestørrelse

99.00 kr

Når det gjelder banebrytende hudpleie, har COSRX overgått forventningene med sin Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne unike essensen, som inneholder hele 96% snegleslim, er spesielt utformet for å gi huden din en dyptgående og allsidig behandling. Kjent for sin ekstraordinære evne til å reparere, hydrere og forynge, er dette produktet en ekte skatt innen koreansk hudpleie.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er ideell for de som søker en effektiv løsning på en rekke hudproblemer, fra tørrhet og kjedelighet til fine linjer og ujevn hudtone.

NB! Dette er 30ml (reisestørrelse): Hvis du ser etter full 100ml størrelse av samme produkt, klikk her.

Egenskaper

 • Kraftig reparasjon og regenerering: Fremmer hudens naturlige reparasjonsprosesser, og bidrar til å helbrede og fornye huden.
 • Dyp hydrering og fuktighetsbevaring: Snegleslimets naturlige komponenter holder huden dypt hydrert og forhindrer fuktighetstap.
 • Forbedrer hudens tekstur og glød: Hjelper med å jevne ut hudtonen og gir en sunn, naturlig glød.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

 1. Forbered huden: Rens ansiktet grundig og bruk deretter en mild toner for å forberede huden.
 2. Påfør essensen: Ta en liten mengde av essensen og påfør den forsiktig over hele ansiktet og halsen.
 3. Massér inn i huden: Bruk fingertuppene til å massere essensen inn i huden med lette, oppadgående bevegelser, til den er fullstendig absorbert.
 4. Bruk daglig: For best resultat, bruk essensen to ganger daglig, morgen og kveld, som en del av din vanlige hudpleierutine.

Anbefalinger for bruk

 • Perfekt størrelse (30ml) for å ta med i vesken og/eller på reise.
 • Ideell for bruk etter rens og toning, og før påføring av serum og fuktighetskrem.
 • Kan brukes som en del av både morgen- og kveldsrutinen.

Ingredienser

 • Snegleslimfiltrat (96%): Rik på næringsstoffer som glykoproteiner, hyaluronsyre og glykolsyre, som bidrar til å reparere og forynge huden.
 • Hyaluronsyre: Gir dyptgående fuktighet og hjelper til å opprettholde hudens hydrering.
 • Allantoin: Beroliger og beskytter huden, og fremmer cellefornyelse.
 • Panthenol: Styrker hudens barriere og gir ytterligere fuktighet.
 • Arginin: En aminosyre som hjelper med å forbedre hudens elastisitet og tekstur.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX er en innovativ og kraftfull essens som tilbyr omfattende fordeler for huden. Dens høye konsentrasjon av snegleslim sammen med andre nøye utvalgte ingredienser gjør denne essensen til en av de mest effektive på markedet for å adressere en rekke hudutfordringer. Denne essensen er spesielt nyttig for de som søker å forbedre hudens tekstur, fuktighetsnivå og generelle utseende.

Med sin lette, ikke-klebrige konsistens, er Advanced Snail 96 Mucin Power Essence lett å påføre og absorberes raskt, og etterlater huden med en følelse av fornyelse og vitalitet. Dette produktet er ikke bare en essens, det er en total hudtransformasjon som gir synlige resultater. Velg Advanced Snail 96 Mucin Power Essence for en forbedret hudpleieopplevelse som leverer både umiddelbare og langvarige fordeler.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 30ml – Reisestørrelse”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *