Tilbud!

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

kr 195.00

-33%
(2 omtaler)

Opplev kraften av avansert hudpleie med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX.

Dette innovative produktet inneholder 96% sneglesekresjonsfiltrat, en ingrediens som er kjent for sine imponerende helende og regenererende egenskaper. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence hjelper med å forbedre hudens tekstur, fuktighetsnivå og elastisitet, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og arr. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Utforsk kraften av snegleslim med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX.

Prøv det i dag og se hvordan huden din blir mer strålende, hydrert og ungdommelig.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Essensen absorberes raskt inn og føles lett på huden. Denne passer til alle hudtyper. Innhold 100 ml. For best mulig effekt anbefaler vi at denne essensen brukes sammen med fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX.

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Sneglesekresjonsfiltrat (96%): Sneglesekresjonsfiltrat er en kraftig ingrediens kjent for sine helende og regenererende egenskaper. Det hjelper med å fremme kollagenproduksjon, redusere fine linjer og arr, og forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 2. Hyaluronsyre: Hyaluronsyre er en fuktighetsgivende ingrediens som hjelper med å holde huden hydrert og smidig ved å binde vannmolekyler i huden. Det gir langvarig fuktighet og reduserer tegn på aldring.
 3. Panthenol: Panthenol, også kjent som provitamin B5, er et fuktighetsgivende og nærende middel som hjelper med å styrke hudens barriere og beskytte den mot ytre påvirkninger.
 4. Allantoin: Allantoin er en hudpleieingrediens som er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper. Det bidrar til å lindre irritasjon og rødhet og fremmer hudens naturlige helingsprosess.

Bruksanvisning:

 1. Etter rensing og toning, påfør en passende mengde Advanced Snail 96 Mucin Power Essence i håndflaten og klapp forsiktig inn i ansikt og hals.

For best resultat, bruk daglig som en del av din hudpleierutine.

Fordeler ved bruk av Advanced Snail 96 Mucin Power Essence:

 • Forbedrer hudens tekstur og elastisitet
 • Reduserer synligheten av fine linjer og arr
 • Gir intens fuktighet og næring
 • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
 • Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Klikk her for andre COSRX produkter.

2 omtaler for COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

 1. F*********
  30. mai 2023
  Elsker den
  Veldig bra produkt. Jeg liker hvordan den hydrerer uten å etterlate en klebrig film og uten å føles tung, når jeg er på farten bruker jeg bare denne o...Mer
  Veldig bra produkt. Jeg liker hvordan den hydrerer uten å etterlate en klebrig film og uten å føles tung, når jeg er på farten bruker jeg bare denne og SPF og jeg er klar.
  Nyttig? 0 0
  R*******
  2. mars 2023
  Strålende
  Ser ut til å ha god effekt på meget tørr og sensitiv hud.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *