Tilbud!

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

Opprinnelig pris var: 249.00 kr.Nåværende pris er: 199.00 kr.

-20%
(4 omtaler)

Opplev kraften av avansert hudpleie med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX. Dette innovative produktet inneholder 96% sneglesekresjonsfiltrat, en ingrediens som er kjent for sine imponerende helende og regenererende egenskaper.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence hjelper med å forbedre hudens tekstur, fuktighetsnivå og elastisitet, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og arr. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Utforsk kraften av snegleslim med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX. Prøv det i dag og se hvordan huden din blir mer strålende, hydrert og ungdommelig.

PS: Vi har også dette produktet i reisestørrelse (30ml).

 
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Essensen absorberes raskt inn og føles lett på huden. Denne passer til alle hudtyper. Innhold 100 ml. For best mulig effekt anbefaler vi at denne essensen brukes sammen med fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX.

Hovedingredienser og fordeler

 1. Sneglesekresjonsfiltrat (96%): Sneglesekresjonsfiltrat er en kraftig ingrediens kjent for sine helende og regenererende egenskaper. Det hjelper med å fremme kollagenproduksjon, redusere fine linjer og arr, og forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 2. Hyaluronsyre: Hyaluronsyre er en fuktighetsgivende ingrediens som hjelper med å holde huden hydrert og smidig ved å binde vannmolekyler i huden. Det gir langvarig fuktighet og reduserer tegn på aldring.
 3. Panthenol: Panthenol, også kjent som provitamin B5, er et fuktighetsgivende og nærende middel som hjelper med å styrke hudens barriere og beskytte den mot ytre påvirkninger.
 4. Allantoin: Allantoin er en hudpleieingrediens som er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper. Det bidrar til å lindre irritasjon og rødhet og fremmer hudens naturlige helingsprosess.

Bruksanvisning

 1. Etter rensing og toning, påfør en passende mengde Advanced Snail 96 Mucin Power Essence i håndflaten og klapp forsiktig inn i ansikt og hals.

For best resultat, bruk daglig som en del av din hudpleierutine.

Fordeler ved bruk av Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

 • Forbedrer hudens tekstur og elastisitet
 • Reduserer synligheten av fine linjer og arr
 • Gir intens fuktighet og næring
 • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
 • Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

4 omtaler for COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

 1. r**********
  13. desember 2023
  Meget bra!
  Liker at den holder på fuktighet godt, også i vinterhalvåret.
  Nyttig? 0 0
  E********* S*****
  9. november 2023
  Super!!!
  Nyttig? 0 0
  F*********
  30. mai 2023
  Elsker den
  Veldig bra produkt. Jeg liker hvordan den hydrerer uten å etterlate en klebrig film og uten å føles tung, når jeg er på farten bruker jeg bare denne o...Mer
  Veldig bra produkt. Jeg liker hvordan den hydrerer uten å etterlate en klebrig film og uten å føles tung, når jeg er på farten bruker jeg bare denne og SPF og jeg er klar.
  Nyttig? 0 0
  R*******
  2. mars 2023
  Strålende
  Ser ut til å ha god effekt på meget tørr og sensitiv hud.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *