Tilbud!

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

kr 217.00

-34%
(1 omtale)

Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX er en fantastisk ansiktskrem som inneholder hele 92% filtrert snegleslim / sneglesekret som bidrar til å redusere synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som kremen gir masse fukt til huden din. Denne passer til alle hudtyper. Snegleslim har vist seg å være svært effektivt for å reparere og pleie huden, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Snegleslimet i denne ansiktskremen har en rekke fordeler, inkludert økt kollagenproduksjon, redusert rødhet og irritasjon, samt en generell forbedring av hudens tekstur og tone. Kremen er også rik på hyaluronsyre, som gir ekstra fuktighet og hjelper til med å opprettholde hudens elastisitet og fasthet.

Les mer
Advanced Snail 92 All In One Cream er enkel å påføre og absorberes raskt i huden uten å føles fet eller klebrig. Kremen er egnet for alle hudtyper, spesielt de med tørr eller sensitiv hud som trenger ekstra pleie og fuktighet.

Opplev fordelene med snegleslim i din daglige hudpleierutine med Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX!

For best mulig effekt anbefaler vi at denne fuktighetskremen brukes sammen med essensen Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kremen fra COSRX er en av deres favoritter fra Skinup.no, og er en bestselger innen koreansk hudpleie i hele verden. COSRX er et anerkjent merke med flere hudpleieprodukter som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Egenskaper

 • 92% Snegleslim: Denne kremen er beriket med en høy konsentrasjon av snegleslim, som er kjent for sine regenererende og fuktighetsgivende egenskaper. Den bidrar til å reparere hudens skader, redusere synligheten av arr og fine linjer, samt forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 • Allsidig løsning: Advanced Snail 92 All In One Cream fungerer som en alt-i-ett-løsning for hudpleie. Den gir fuktighet, beroliger irritert hud, jevner ut hudtonen, lysner hyperpigmentering og strammer opp slapp hud. Med denne kremen kan du effektivt takle flere hudproblemer samtidig, og oppnå en komplett hudpleierutine med bare ett produkt.
 • Enkel og lett tekstur: Kremen har en silkemyk og lett konsistens som smelter inn i huden umiddelbart uten å føles fet eller tung. Den absorberes raskt, og etterlater huden myk, glatt og hydrert hele dagen. Den passer perfekt som base for sminke og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Opplev den imponerende kraften fra snegleslim kombinert med moderne hudpleieteknologi med Advanced Snail 92 All In One Cream.

Denne kremen gir deg en unik mulighet til å oppnå en sunn og strålende hud på en enkel og effektiv måte. Uansett om du sliter med aldringstegn, akne, arrdannelse eller tørrhet, er denne kremen den ultimate løsningen for alle dine hudpleiebehov. Få en hud som ser ut som om den aldri har blitt påvirket av tidens gang.

Hvordan bruker jeg denne sneglesekret kremen?

 • Bruk kremen som siste steg i hudpleierutinen og smør en passelig mengde inn i ansiktet.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, bentain, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, adenonsin, Phenoxyethanol

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

1 omtale for COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

 1. F*********
  30. mai 2023
  Veldig bra produkt
  Kjæresten min og jeg både bruker og liker dette produktet. Den trenger fint inn i huden, og er ikke for klissete. Føles fuktighetsgivende.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *