Tilbud!

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

kr208,00

-37%

Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX er en fantastisk ansiktskrem som inneholder hele 92% filtrert snegleslim / sneglesekret som bidrar til å redusere synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som kremen gir masse fukt til huden din. Denne passer til alle hudtyper. Snegleslim har vist seg å være svært effektivt for å reparere og pleie huden, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Snegleslimet i denne ansiktskremen har en rekke fordeler, inkludert økt kollagenproduksjon, redusert rødhet og irritasjon, samt en generell forbedring av hudens tekstur og tone. Kremen er også rik på hyaluronsyre, som gir ekstra fuktighet og hjelper til med å opprettholde hudens elastisitet og fasthet.

Advanced Snail 92 All In One Cream er enkel å påføre og absorberes raskt i huden uten å føles fet eller klebrig. Kremen er egnet for alle hudtyper, spesielt de med tørr eller sensitiv hud som trenger ekstra pleie og fuktighet.

Opplev fordelene med snegleslim i din daglige hudpleierutine med Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX!

For best mulig effekt anbefaler vi at denne fuktighetskremen brukes sammen med essensen Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX.

Kun 18 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kremen fra COSRX er en av deres favoritter fra Skinup.no i 2017, og er en bestselger innen koreansk hudpleie i hele verden. COSRX er et anerkjent merke med flere hudpleieprodukter som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

Hvordan bruker jeg denne sneglesekret kremen?

  • Bruk kremen som siste steg i hudpleierutinen og smør en passelig mengde inn i ansiktet.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, bentain, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, adenonsin, Phenoxyethanol

Tilleggsinformasjon

upc

8809416470016

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *