Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Gratis frakt over 500,- NOK

COSRX Norge

Det sørkoreanske merket COSRX har den siste tiden blitt svært populært i Norge. Finn dine favoritter i nettbutikken vår.

COSRX er ikke alltid like lett å få tak i her til lands, men hos SkinUp fører vi et stort sortiment av hudpleie. Vi er din leverandør av koreansk hudpleie i Norge.

COSRX Bestselgere

  • kr299,00
  • kr129,00
  • kr239,00
  • kr199,00

COSRX bruker få ingredienser

Det enkle er ofte det beste, derfor har COSRX så få ingredienser i sine produkter. Fokuset er å heller bruke få men gode ingredienser, og slik droppe alle de unødvendige stoffene.

De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder på hud. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er merket et Cruelty Free-hudpleiemerke.

Et av produktene fra Crosx er svært kjent, nemlig deres unike snegle essens. Dette produktet beskytter huden mot fuktighetstap og forbedrer hudens elastisitet. Den hjelper også med å reparere huden og lindre rødheter etter et kvise utbrudd. Den fyller også huden med masse fukt. 

Essensen er super lett og trekker fint inn i huden, slik at du slipper å går rundt med noe som føles ut som et tykt fettlag oppå huden. 

Alle våre produkter er cruelty free, og vi tester ikke på dyr, derfor kan du være sikker på at produktet du bruker er trygt for deg, og for alle andre. 

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.

Steg 1: Bidrar til å åpne porene
Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.

Steg 2: Fjerner hudormer
Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.

Steg 3: Lukke porene
Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.