COSRX

COSRX er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for å tilby enkle, men effektive produkter for å hjelpe deg å oppnå en sunn og vakker hud. Merket er spesielt kjent for å bruke naturlige ingredienser og for å unngå unødvendige tilsatte stoffer.

Her på SkinUp tilbyr vi et bredt utvalg av produkter som inkluderer rensemidler, toners, essenser, serum, ansiktsmasker, COSRX solkrem og mer.

COSRX produktene er designet for å hjelpe deg å håndtere ulike hudproblemer som akne, tørr hud, sensitiv hud, aldrende hud, og mer. Produktene er formulert med ingredienser som AHA, BHA, PHA, hyaluronsyre, centella asiatica ekstrakt, og mer for å gi deg en komplett hudpleieopplevelse.

COSRX produktene er også kjent for å være konkurransdyktige på pris, og tilbyr god verdi for pengene. Merket har også et stort og lojalt følge blant skjønnhetseksperter og hudpleieentusiaster verden over. Oppdag de effektive effektene av COSRX produktene og ta et skritt mot en sunnere og mer vakker hud.

COSRX produkter på salg

COSRX bruker få ingredienser

Det enkle er ofte det beste, derfor har COSRX så få ingredienser i sine produkter. Fokuset er å heller bruke få men gode ingredienser, og slik droppe alle de unødvendige stoffene.

De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder på hud. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er merket et Cruelty Free-hudpleiemerke.

Et av produktene fra Crosx er svært kjent, nemlig deres unike snegle essens med ingredienser som snegleslim. Dette produktet beskytter huden mot fuktighetstap og forbedrer hudens elastisitet. Den hjelper også med å reparere huden og lindre rødheter etter et kvise utbrudd. Den fyller også huden med masse fukt.

Essensen er super lett og trekker fint inn i huden, slik at du slipper å går rundt med noe som føles ut som et tykt fettlag oppå huden.

Alle våre produkter er cruelty free, og vi tester ikke på dyr, derfor kan du være sikker på at produktet du bruker er trygt for deg, og for alle andre.

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.

 1. Bidrar til å åpne porene
  Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.

 2. Fjerner hudormer
  Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.

 3. Lukke porene
  Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære.

Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:

 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser

Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Ikke bare er COSRX et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Spennende innovativ forskning

Når en trekker frem det koreanske hudpleie merket COSRX, så er det blant annet enkeltheten som ofte er påfallende. Enkeltheten sees på både pakningene, og i innholdet av ingredienser. Produktene oppfattes som rene, men virkningsfulle.

Ingrediensene i de ulike seriene som COSRX fører, er satt sammen gjennom nøye og grundig forskning. En finner ingen overflødige eller pompøse ingredienser, kun det som trengs for å oppnå ønsket virkning.

Uren huds verste fiende

En kan argumentere for hvem som er mest opptatt av hud og hudpleie, de unge eller de eldre. Sannheten er nok at begge gruppene er like mye opptatt av egen huds helse, men fra ganske forskjellige utgangspunkt.

Den yngre garden frustreres ofte av den hormonelle påvirkning som påvirker huden deres daglig eller i perioder. Uren hud, kviser og hudormer er til stort besvær for veldig mange unge.

AC Collection fra COSRX mot uren hud og kviser

Mange kjenner godt til denne serien fra COSRX som både behandler og motvirker uren hud og kviser. Dette er en ren og effektiv hudpleie serie som fortjener all den gode omtalen den får. Tusenvis av lojale kunder sverger til disse produktene verden over.

Koreansk hudpleie kan uren hud. COSRX har over tid utviklet denne serien som inneholder en rekke ulike produkter til ulike formål, som sammen fikser problemområdene. AC Collection har i sitt sortiment produkter som:

 • Acne patch/ kviseplaster i mange formater
 • Spesiell foam cleanser
 • Punkt lotion
 • Spesielle hudkremer for uren hud
 • Essenser

Tar man for eksempel kviseplaster. Slike plaster har faktisk to oppgaver. Den ene og ganske så opplagte oppgaven, er å skjule kvisene. Den andre og faktisk like viktige oppgaven, er at kviseplastre også behandler kvisene.

Innsiden som legges direkte mot kvisen, er satt inn med behandlende ingredienser. Disse roer og reduserer kvisen. Derfor er kviseplasteret like nyttig å bruke om natten som på dagtid.

Eksepsjonelle produkter til godt voksnes hovedområder

De unge sliter med hormonelle endringer i huden som skaper kviser og uren hud. De godt voksne opplever andre former for endringer i sin hud. Strukturelle endringer i huden som f.eks. ujevn hudtone og rynker etter hvert som en eldes er helt naturlig. Ikke ønskelig, men en naturlig del av livet.

Godt voksne og eldre opplever at huden oftere blir tørr og mister sin naturlige elastisitet. Dette fører til mer og mer synlige fine linjer og dypere rynker. Derfor er konsentrasjonen rundt fuktighet, fine linjer og rynker det mest fremtredende i denne aldersgruppen.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene.

Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har.

Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet.

Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde.

Produktene leverer og mere til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Gratis frakt *

* Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley

© 2023 / ISHOP AS (Avd. Skinup.no) – Alle rettigheter.

Skinup betalingsalternativer

Skin Goals Kundeklubb

Bli medlem i dag og få 1000 BONUS Goals og 50 NOK i rabattkupong

Tjen bonuspoeng på alt du handler i tillegg til å motta personlige rabatter