Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Brightening 100ml

299.00 kr

Clean It Zero Cleansing Balm Brightening fra Banila Co er en vegansk og hypoallergenisk oljebasert rens som skånsomt fjerner makeup og urenheter. Utviklet for å fjerne selv vannfast sminke og urenheter i kun ett steg. Med 7 aktive plantestoffer, inkludert lakrisrot, får huden en dyp rens og etterlates hydrert og beroliget.

Clean It Zero Cleansing Balm passer for alle hudtyper og gir en ideell balanse mellom grundig rens og mild pleie, noe som sikrer at huden din forblir ren, myk og med en naturlig glød.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Clean It Zero Cleansing Balm Brightening fra Banila Co er en vegansk oljebasert rens som skånsomt fjerner makeup og urenheter.

Den unike balmen transformerer seg til en glatt olje ved påføring, noe som sikrer en dyp, men samtidig mild rens. Med nøye utvalgte ingredienser som Mandarin-C, kjent for sine pleiende og utjevnende egenskaper, gir denne balmen en jevn og glødende hud.

Clean It Zero Cleansing Balm Brightening inneholder naturlige planteekstrakter som virker oppfriskende og hjelper til med å bevare hudens naturlige fuktighetsnivå. Den er fri for skadelige tilsetningsstoffer som parabener og sulfater, og passer dermed utmerket til alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud.

Fri for:

  • Parabener
  • Sulfater
  • Ftalater
  • Polyeten
  • Mineralolje
  • Alkohol

Bruksanvisningen er enkel: Ta en liten mengde av produktet og masser det forsiktig inn i huden. Dette vil løse opp makeup og smuss, og etterlate huden renset, myk og med en sunn glød. Skyll av med temperert vann.

Velg Clean It Zero Cleansing Balm Brightening for en sunn og glødende hud, klar for en ny dag.

Merke

Banila Co

Banila Co sverger til filosofien "skin-first" når det gjelder hudpleie og sminke. Banila Co er mest kjent for deres super populære Clean It Zero oljerens og sminke. Banila Co representerer ofte det seneste trenden innenfor skjønnhet i koreansk hudpleie.
Banila Co logo

Banila Co og Clean It Zero

Merkets mest ikoniske produkter er Clean It Zero serien, en rensende balm som har oppnådd kultstatus blant skjønnhetseksperter og forbrukere verden over. Denne rensen er kjent for sin evne til effektivt å fjerne sminke og urenheter, samtidig som den etterlater huden myk og fuktet. Dens unike formel, som forvandles fra en fast balm til en silkeaktig olje, har revolusjonert ideen om ansiktsrens. Banila Co tilbyr også et bredt utvalg av andre hudpleieprodukter, som primere, serum, kremer og ansiktsmasker. Deres produkter er formulert med høykvalitets ingredienser som tar sikte på å nære, berolige og forynge huden. Merket fokuserer på å utvikle produkter som er skånsomme nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Et annet karakteristisk trekk ved Banila Co er deres trendy og brukervennlige emballasje. De kombinerer funksjonalitet med estetisk tiltalende design, noe som gjør deres produkter til et populært valg blant yngre forbrukere som verdsetter både stil og substans. Banila Co er ikke bare opptatt av produktkvalitet, men legger også vekt på tilgjengelighet. De tilbyr høykvalitets hudpleie til en rimelig pris, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt publikum. Dette, sammen med deres innovative tilnærming til hudpleie, har bidratt til deres voksende popularitet både i Korea og internasjonalt. Sammenfattet representerer Banila Co en perfekt balanse mellom innovasjon, kvalitet og stil, noe som har etablert dem som et ledende navn innen den koreanske skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Brightening 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *