Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original 100 ml

269.00 kr

Når det kommer til koreansk hudpleie, står Banila Co i en klasse for seg med sitt ikoniske produkt, Clean It Zero Original Cleansing Balm. Denne revolusjonerende rensende balsamen har forandret spillereglene for ansiktsrens og fjerning av sminke.

Ansiktsrensen er kjent for sin unike evne til å smelte bort selv den mest sta sminke, samtidig som den pleier og etterlater huden silkemyk. Clean It Zero er ikke bare et produkt, det er en opplevelse som omdanner din daglige hudpleierutine til en luksuriøs og effektiv prosess.

Egenskaper

 • Dyp rens uten å tørke ut: Fjerner effektivt sminke og urenheter, uten å tørke ut huden.
 • Hydrerende og nærende: Beriket med aktive ingredienser som nærer og fukter huden.
 • Perfekt for alle hudtyper: Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Clean It Zero Original Cleansing Balm

 1. Start med tørr hud: Ta en liten mengde av balsamen og påfør den direkte på tørr hud.
 2. Massér inn i huden: Massér balsamen forsiktig inn i huden i sirkulære bevegelser. Dette vil løsne og fjerne sminke og urenheter.
 3. Emulger med vann: Tilfør litt vann for å transformere balsamen til en silkemyk konsistens.
 4. Skyll grundig: Skyll ansiktet med lunkent vann for å fjerne alle spor av balsamen.
 5. Følg opp med en vannbasert rens: For best resultat, følg opp med en vannbasert rens for å sikre at all sminke og urenheter er fjernet.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk daglig for å fjerne sminke og urenheter.
 • Pass på å lukke lokket godt etter bruk for å bevare produktets friskhet.

Ingredienser

 • Papaya-ekstrakt: Rik på vitamin C og A, bidrar til å eksfoliere og fornye huden.
 • Acerola-ekstrakt: Inneholder en overflod av antioksidanter, bidrar til å lysne huden.
 • Kirsebærekstrakt: Gir næring og fuktighet, og etterlater huden myk og smidig.
 • Mineralolje: Effektiv til å fjerne sminke, samtidig som den opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • Cetyl Ethylhexanoate: En hudmykgjørende ingrediens som bidrar til en smidig og jevn applikasjon.

En “Must Have” ansiktsrens

Clean It Zero Original Cleansing Balm fra Banila Co er et absolutt must i enhver hudpleieentusiasts arsenal. Dette produktet tilbyr en unik kombinasjon av effektivitet og pleie, og gjør det til en favoritt blant både hudpleieeksperter og forbrukere. Med sin evne til å smelte bort sminke, samtidig som den nærer og hydrerer huden, tilbyr Clean It Zero en total løsning for ansiktsrens.

Denne balsamen er spesielt utviklet for å tilby en dyp rens uten å tørke ut eller irritere huden, noe som gjør den ideell for alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud. Ingrediensene som papaya-ekstrakt, acerola-ekstrakt og kirsebærekstrakt sørger for at huden ikke bare blir renset, men også behandlet med essensielle næringsstoffer og antioksidanter.

Clean It Zero Original Cleansing Balm representerer essensen av koreansk hudpleie: innovasjon, effektivitet og forsiktighet. Ved å velge dette produktet, tar du et skritt mot en mer forfinet og pleiet hudpleierutine. La Banila Co’s Clean It Zero omdanne din daglige rens til en beroligende, luksuriøs og effektiv opplevelse.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Banila Co

Banila Co sverger til filosofien "skin-first" når det gjelder hudpleie og sminke. Banila Co er mest kjent for deres super populære Clean It Zero oljerens og sminke. Banila Co representerer ofte det seneste trenden innenfor skjønnhet i koreansk hudpleie.
Banila Co logo

Banila Co og Clean It Zero

Merkets mest ikoniske produkter er Clean It Zero serien, en rensende balm som har oppnådd kultstatus blant skjønnhetseksperter og forbrukere verden over. Denne rensen er kjent for sin evne til effektivt å fjerne sminke og urenheter, samtidig som den etterlater huden myk og fuktet. Dens unike formel, som forvandles fra en fast balm til en silkeaktig olje, har revolusjonert ideen om ansiktsrens. Banila Co tilbyr også et bredt utvalg av andre hudpleieprodukter, som primere, serum, kremer og ansiktsmasker. Deres produkter er formulert med høykvalitets ingredienser som tar sikte på å nære, berolige og forynge huden. Merket fokuserer på å utvikle produkter som er skånsomme nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Et annet karakteristisk trekk ved Banila Co er deres trendy og brukervennlige emballasje. De kombinerer funksjonalitet med estetisk tiltalende design, noe som gjør deres produkter til et populært valg blant yngre forbrukere som verdsetter både stil og substans. Banila Co er ikke bare opptatt av produktkvalitet, men legger også vekt på tilgjengelighet. De tilbyr høykvalitets hudpleie til en rimelig pris, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt publikum. Dette, sammen med deres innovative tilnærming til hudpleie, har bidratt til deres voksende popularitet både i Korea og internasjonalt. Sammenfattet representerer Banila Co en perfekt balanse mellom innovasjon, kvalitet og stil, noe som har etablert dem som et ledende navn innen den koreanske skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original 100 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *