Barulab The Clean Vegan OLIVE Mask

49.00 kr

The Clean Vegan Olive Mask fra Barulab – En omsorgsfull og nærende ansiktsmaske som etterlater huden din forfrisket og strålende.

Hovedingrediensen i denne ansiktsmasken er økologisk olivenolje, kjent for sine mange fordeler for huden. Olivenolje er rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler og bidrar til å forhindre tidlige tegn på aldring.

Denne nærende ingrediensen tilfører også intens fuktighet til huden, og etterlater den myk, smidig og hydrert.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Clean Vegan Olive Mask er beriket med en rekke naturlige ekstrakter og botaniske ingredienser som jobber i harmoni for å gi deg en sunnere og mer strålende hud. Aloe vera beroliger og lindrer irritert hud, mens grønn te-ekstrakt tilfører beskyttelse mot miljømessige påvirkninger og beroliger eventuell betennelse. Ytterligere ingredienser som kamille, lavendel og centella asiatica fremmer hudens naturlige helingsprosess og beroliger sensitiv hud.

Denne ansiktsmasken er ikke bare nøye formulert, men den er også praktisk og enkel å bruke. Du trenger bare å påføre et jevnt lag på renset hud og la det virke i omtrent 15-20 minutter. Masken tørker ikke helt og forblir fuktig på huden, slik at alle de nærende ingrediensene kan trenge dypt inn i huden. Etter bruk kan du enkelt skylle bort eventuelt overskudd med varmt vann og nyte den synlige effekten av en revitalisert og fornyet hud.

The Clean Vegan Olive Mask fra Barulab er det perfekte valget for alle som ønsker en dypt nærende og vegansk ansiktsmaske. Med sine naturlige ingredienser og effektive formel etterlater den huden din fuktet, beroliget og strålende. Unn deg selv og huden din denne skjønnhetsrutinen og opplev den ultimate omsorgen for ansiktshuden din.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Barulab

Alle sheet masker fra Barulab er 100% vegansk. Både formuleringen og materialet på sheet maskene er 100% vegansk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Barulab The Clean Vegan OLIVE Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *