mixsoon Bean Toner 100ml

179.00 kr

mixsoon Bean Toner er en toner som beroliger og gir næring til huden ved hjelp av Glycine Max, et soyaekstrakt. Dette ekstraktet er kjent for å lindre irritert hud og beskytte den mot skader fra frie radikaler. Tonerens innhold av fermenterte bønner hydrerer og gir næring til huden. Den er rik på aminosyrer som bidrar til å bevare hudens fuktighet, og inneholder plantebaserte østrogener fra soya som tar vare på hudens fuktbarriere, og etterlater huden klar og glatt.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fordeler:

Beroliger irritert hud: Inneholder Glycine Max (Soyabønne) frøekstrakt som lindrer og lindrer irritert hud.
Beskytter mot frie radikaler: Bidrar til å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler.
Fuktighetsgivende egenskaper: Beriket med fermenterte bønner som gir dyp hydrering.
Fuktighetsbevaring: Inneholder aminosyrer som hjelper til med å holde på hudens fuktighet.
Forbedrer hudens fuktighetsbarriere: Plantebaserte østrogener fra soya gir næring og styrker hudens fuktighetsbarriere.
Etterlater huden klar og glatt: Etterlater huden klar og glatt etter bruk.

Bruksanvisning: 

  1. Start med å rense ansiktet.
  2. Påfør en moderat mengde av toneren i ansiktet ditt.
  3. Klapp toneren forsiktig inn i huden for å hjelpe til med absorpsjon.

Merke

mixsoon

mixsoon

er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for sine produkter av fermentert bønne. Merket oppmuntrer til 3-lags hudpleierutinen ved å bruke rene, organiske essenser skreddersydd for hudens daglige behov. For mixsoon er engasjert i essensen av naturen, nøye omsatte biologiske prosesser for å trekke ut bare det essensielle aktive ingredienser huden din virkelig ønsker og fortjener. Lytt til huden din og hør hva den trenger. Gi den kjærlighet ved å legge våre naturlige, kraftige essenser på lag, og opplev huden din blomstre sin naturlige utstråling. Opplev gleden av en sunnere hud som ser yngre ut hver dag. Start din mixsoon-reise i dag!
Mixsoon koreansk hudpleie

Lokalt hentede plantebaserte ingredienser

mixsoon insisterer på å kun bruke pålitelige lokalt hentede ingredienser for sunnere hud. Når det er utfordrende å finne kvalitetsingredienser, investerer merket i kvalitet og dyrker dem selv. Derfor spesialdyrker mixsoon alle sine Centella Asiatica-ekstrakter, uten bruk av plantevernmidler eller kjemikalier, på de rene landene i Udo, Jeju Island og bevare kvalitetsessens på flaske.

Velger kun essensielle ingredienser, med mange års erfaring

Ikke alle ingrediensene er skapt like. Det er derfor vi er forpliktet til å velge bare de beste kildene ingredienser etter bruk og evaluering av hver kilde gjennom årene. mixsoon ønsker å sikre at hver ingrediens vi bruker er avgjørende til Mixsoonhudens helse og velvære.