Tilbud!

Tannbleking Kit med trådløst LED-lys

kr399,00

-33%
(4 omtaler)

Vårt Tannbleking Kit med trådløst LED-lys er den beste løsningen for deg som ønsker en effektiv og praktisk tannbleking i komforten av ditt eget hjem. Med den nyeste teknologien innen tannbleking og markedets beste LED-lys, vil du oppnå en et hvitt og vakkert smil på en enkel, rask og skånsom måte.

Få synlig hvitere tenner allerede etter første behandling. Dette er et ekstremt effektivt tannbleking hjemme kit som garantert vil gi deg hvitere tenner.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

LED-lyset som følger med har hele 32 LED-lys, er oppladbart og trådløst. Tannblekingsgelen som følger med (3x tannblekingspenner) er det siste på markedet og bleker effektiv, skånsomt og raskt.

Fordelene med vårt Tannbleking Kit med trådløst LED-lys

 1. Effektiv tannbleking: Vårt kit er utviklet med tanke på effektivitet. Det trådløse LED-lyset aktiverer tannblekingsgelen og akselererer blekeprosessen, slik at du får synlige resultater raskt. Du vil oppleve en betydelig reduksjon av misfarginger og en forbedring av tannfargen.
 2. Praktisk og brukervennlig: Vårt kit er enkelt å bruke og gir deg full fleksibilitet. Du kan utføre tannblekingen når som helst og hvor som helst, uten behov for å besøke tannlegen. Det trådløse LED-lyset gjør det enda mer praktisk, da du ikke trenger å bekymre deg for ledninger eller begrenset bevegelsesfrihet.
 3. Skånsom mot tannemaljen: Vi forstår viktigheten av å ta vare på tannhelsen din. Derfor er vår tannblekinggel skånsom mot tannemaljen, samtidig som den gir deg en effektiv bleking. Du kan føle deg trygg på at tennene dine ikke blir svekket eller skadet under prosessen.
 4. Komplett kit: Vårt Tannbleking Kit kommer med alt du trenger for en vellykket tannbleking. Det inkluderer tannblekinggel, trådløst LED-lys, munnstykke, bruksanvisning og en praktisk oppbevaringsboks. Alt er nøye sammensatt for å gi deg en problemfri opplevelse.
 5. Langvarige resultater: Med vårt Tannbleking Kit kan du nyte langvarige resultater. Vi anbefaler å følge den angitte bruksanvisningen for å opprettholde og forlenge den hvite fargen på tennene dine. Du vil være stolt over det strålende smilet du oppnår.

Gjør tannbleking til en enkel og effektiv del av din skjønnhetsrutine med vårt Tannbleking Kit med trådløst LED-lys. Oppnå en strålende hvitfarge på tennene dine og smil med selvtillit. Bestill ditt kit i dag og få et strålende smil som vil imponere alle rundt deg.

NB: Det anbefales IKKE å bruke dette settet hvis du er Gravid, ammer eller dersom du har tannkjøttsykdom eller andre tannrelaterte sykdommer, herunder inkludert hull eller skader på tennene. Har du sensitive tenner må du være ekstra varsom siden sensitiviteten kan øke noe under behandlingen, og avslutte behandlingen dersom du merker at det blir verre. Er du i tvil, kontakt din tannlege før bruk.

GlorySmile

GlorySmile er et globalt merke innen tannbleking og oral pleie. Selskapet er kjent for sine tannblekingsprodukter, spesielt deres LED-lys tannblekingssett, som hevdes å gi synlige resultater med minimal bruk og ingen følsomhet.

Hovedproduktene deres inkluderer en tannblekingspenn, tannblekingsskinner, og en LED-aktiverende enhet. Dette tannblekingssettet har som mål å være brukervennlig, effektivt og trygt å bruke hjemme, med fokus på å minimere potensielle bivirkninger som tannkjøttirritasjon og økt tannfølsomhet.

Klikk her for andre GlorySmile produkter.

4 omtaler for Tannbleking Kit med trådløst LED-lys

 1. S***** S*
  1. januar 2021
  Kjempekvalitet!
  Kjempekvalitet! Har bleket tennene før, men dette er det beste produktet jeg har prøvd.
  Helpful? 0 0
  H*** E*** H*
  1. januar 2021
  Dette fungerer utrolig bra
  Dette fungerer utrolig bra. Ser stor forskjell bare etter en gang bruk.
  Helpful? 0 0
  L****
  1. januar 2021
  Levering kritikkverdig
  Tok alt for lang tid å få produktet,men produktet var jo bra
  Helpful? 0 0
  T**** K*
  1. januar 2021
  6 nyanser hvitere tenner
  WOW! Brukte fargeguiden og ser jeg fikk 6 nyanser hvitere tenner. Veldig glad nå. Takk.
  Helpful? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *