Tilbud!

Tannbleking Hjemme Kit med trådløst LED-lys

kr 300.00

-50%
(5 omtaler)

Vårt Tannbleking Hjemme Kit med trådløst LED-lys er den beste løsningen for deg som ønsker en effektiv og praktisk tannbleking i komforten av ditt eget hjem.

Med den nyeste teknologien innen tannbleking og markedets beste LED-lys, vil du oppnå en et hvitt og vakkert smil på en enkel, rask og skånsom måte.

Få synlig hvitere tenner allerede etter første behandling.

Dette er et ekstremt effektivt tannbleking hjemme kit som garantert vil gi deg hvitere tenner.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

LED-lyset som følger med har hele 32 LED-lys, er oppladbart og trådløst. Tannblekingsgelen som følger med (3x tannblekingspenner) er det siste på markedet og bleker effektiv, skånsomt og raskt.

Fordelene med vårt Tannbleking Hjemme Kit med trådløst LED-lys

 1. Effektiv tannbleking: Vårt kit er utviklet med tanke på effektivitet. Det trådløse LED-lyset aktiverer tannblekingsgelen og akselererer blekeprosessen, slik at du får synlige resultater raskt. Du vil oppleve en betydelig reduksjon av misfarginger og en forbedring av tannfargen.
 2. Praktisk og brukervennlig: Vårt kit er enkelt å bruke og gir deg full fleksibilitet. Du kan utføre tannblekingen når som helst og hvor som helst, uten behov for å besøke tannlegen. Det trådløse LED-lyset gjør det enda mer praktisk, da du ikke trenger å bekymre deg for ledninger eller begrenset bevegelsesfrihet.
 3. Skånsom mot tannemaljen: Vi forstår viktigheten av å ta vare på tannhelsen din. Derfor er vår tannblekinggel skånsom mot tannemaljen, samtidig som den gir deg en effektiv bleking. Du kan føle deg trygg på at tennene dine ikke blir svekket eller skadet under prosessen.
 4. Komplett kit: Vårt Tannbleking Kit kommer med alt du trenger for en vellykket tannbleking. Det inkluderer tannblekinggel, trådløst LED-lys, munnstykke, bruksanvisning og en praktisk oppbevaringsboks. Alt er nøye sammensatt for å gi deg en problemfri opplevelse.
 5. Langvarige resultater: Med vårt Tannbleking Kit kan du nyte langvarige resultater. Vi anbefaler å følge den angitte bruksanvisningen for å opprettholde og forlenge den hvite fargen på tennene dine. Du vil være stolt over det strålende smilet du oppnår.

Gjør tannbleking til en enkel og effektiv del av din skjønnhetsrutine med vårt Tannbleking Kit med trådløst LED-lys. Oppnå en strålende hvitfarge på tennene dine og smil med selvtillit. Bestill ditt kit i dag og få et strålende smil som vil imponere alle rundt deg.

NB: Det anbefales IKKE å bruke dette settet hvis du er Gravid, ammer eller dersom du har tannkjøttsykdom eller andre tannrelaterte sykdommer, herunder inkludert hull eller skader på tennene. Har du sensitive tenner må du være ekstra varsom siden sensitiviteten kan øke noe under behandlingen, og avslutte behandlingen dersom du merker at det blir verre. Er du i tvil, kontakt din tannlege før bruk.

Hvordan fungerer tannbleking?

Tannbleking
Bilde av Candid på Unsplash

Tannbleking kan utføres på flere forskjellige måter, men det vanligste er å bruke blekemiddel for å endre tannfargen. Blekemiddelet som brukes i tannbleking er vanligvis hydrogenperoksid eller karbamidperoksid.

Disse stoffene trenger gjennom emaljen og bryter ned fargede partikler i tannens indre struktur, slik at tennene ser lysere ut.

Metoder for tannbleking

 1. Hjemmebleking: Dette er en populær metode der blekemiddel påføres tennene ved hjelp av skinner eller tannblekingspenner. Pasienten utfører behandlingen hjemme i henhold til tannlegens instruksjoner. Hjemmebleking tar vanligvis lengre tid enn profesjonell tannbleking, men det er en mer kostnadseffektiv metode.
 2. Profesjonell tannbleking: Denne metoden utføres av en tannlege eller tannpleier på en klinikk. Tannlegen bruker et sterkt blekemiddel kombinert med spesielle lys eller lasere for å aktivere blekeprosessen. Profesjonell tannbleking kan gi raskere og mer dramatiske resultater, og er egnet for de som ønsker øyeblikkelige resultater eller har mer alvorlige misfarginger.

Hvordan opprettholde resultatene

Etter tannbleking er det viktig å opprettholde resultatene for å forlenge effekten. Dette kan oppnås ved å følge gode munnhygienevanger og unngå matvarer og drikke som kan forårsake flekker på tennene. Her er noen tips for å opprettholde resultatene etter tannbleking:

 1. Børst og bruk tanntråd regelmessig: Fortsett å opprettholde en god munnhygienerutine ved å pusse tennene grundig to ganger om dagen og bruke tanntråd daglig. Dette vil bidra til å fjerne plakk og matrester som kan forårsake misfarging av tennene.

 2. Unngå matvarer og drikke som misfarger tennene: Visse matvarer og drikkevarer som kaffe, te, rødvin, brus og bær kan flekke tennene over tid. Prøv å begrense inntaket av slike produkter, eller konsumer dem med måte og skyll munnen grundig etterpå.

 3. Bruk sugerør: Når du drikker brus, juice eller andre sure drikker, kan det være lurt å bruke sugerør. Dette reduserer kontakten mellom væsken og tennene og reduserer risikoen for misfarging.

 4. Unngå røyking og tobakksprodukter: Røyking og bruk av tobakksprodukter er ikke bare skadelig for helsen generelt, men de kan også forårsake gule flekker på tennene. Å slutte å røyke eller unngå tobakksprodukter vil bidra til å opprettholde et hvitere smil.

 5. Gå jevnlig til tannlegen: Regelmessige tannlegebesøk er viktig for å opprettholde et sunt smil. Tannlegen kan utføre profesjonell rengjøring og overvåke tannhelsen din. De kan også gi råd om videre vedlikehold av tannblekingseffekten.

Risikoer og bivirkninger med tannbleking

Selv om tannbleking generelt er en trygg prosedyre, kan det oppstå noen bivirkninger og risikoer. Noen av de vanligste bivirkningene inkluderer midlertidig tannfølsomhet, irritasjon i tannkjøttet og økt sensitivitet for varme og kalde drikker eller matvarer. Disse bivirkningene er vanligvis forbigående og forsvinner etter kort tid.

Det er viktig å merke seg at tannbleking ikke er egnet for alle. Personer med tannråte, tannkjøttsykdom, tynne emaljer eller allerede følsomme tenner bør konsultere en tannlege før de utfører tannbleking.

Gravide kvinner og personer under 18 år anbefales heller ikke å gjennomgå tannbleking.

Hjemmebleking
Bilde av Diana Polekhina på Unsplash

Tannbleking: Viktig å huske

Tannbleking kan være en effektiv måte å oppnå et strålende smil på, men det er viktig å forstå at resultatene kan variere avhengig av individuelle forhold som tannfarge og tilstand. Det er også viktig å konsultere en tannlege før du utfører tannbleking for å sikre at det er egnet for deg og at du tar hensyn til eventuelle spesifikke behov eller risikoer.

Tannbleking kan være en flott måte å gjenopplive den hvite tannfargen og gi deg et mer selvsikkert smil. Ved å bruke riktige metoder og ta vare på tennene dine etter prosedyren, kan du opprettholde resultatene og nyte et strålende smil i lang tid. Husk alltid å konsultere en tannlege for veiledning og profesjonell oppfølging.

Selv om tannbleking hjemme er er populært, så er det viktig å være oppmerksom på potensielle risikoer og begrensninger. Her er noen ytterligere punkter å vurdere:

 1. Midlertidige resultater: Tannbleking kan gi midlertidige resultater, og tannfargen kan gradvis endre seg over tid. Dette skyldes at tennene fortsatt er utsatt for påvirkningen fra mat, drikke og andre faktorer som kan forårsake misfarging. Periodisk vedlikehold eller touch-ups kan være nødvendig for å opprettholde det ønskede utseendet.

 2. Potensiell tannfølsomhet: Noen mennesker opplever midlertidig tannfølsomhet under eller etter tannbleking. Dette kan inkludere ømhet i tannkjøttet og økt følsomhet for varme, kalde eller sure matvarer og drikkevarer. Tannlegen kan gi anbefalinger for å lindre ubehaget, for eksempel spesielle tannkremer for sensitivitet.

 3. Resultater varierer: Resultatene av tannbleking kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert den opprinnelige tannfargen, tilstanden til tennene og individuelle forskjeller. Noen mennesker oppnår betydelig lysere tenner, mens andre kan oppleve mer moderate resultater. Det er viktig å ha realistiske forventninger og diskutere mulighetene med en tannlege.

 4. Begrensninger for visse flekker: Tannbleking kan være mindre effektivt for visse typer misfarging. For eksempel kan tetracyklinflekker forårsaket av bruk av visse antibiotika under tannutvikling være vanskeligere å bleke. I slike tilfeller kan alternative behandlingsmetoder som tannkroner eller tannfasetter være mer hensiktsmessige.

 5. Ikke egnet for alle: Tannbleking er ikke egnet for alle. Personer med tannråte, tannkjøttsykdom, tynne emaljer, allergier mot blekemidler eller allerede følsomme tenner kan være dårlige kandidater for tannbleking. En grundig vurdering av tannhelsen og konsultasjon med en tannlege er avgjørende før man bestemmer seg for tannbleking.

Tannbleking kan være en effektiv metode for å oppnå hvitere tenner og et strålende smil. Ved å forstå prosedyren, mulige risikoer og begrensninger, samt opprettholde god munnhygiene og sunne vaner, kan du nyte de positive resultatene av tannbleking i lang tid. Husk å alltid konsultere en tannlege for profesjonell veiledning og oppfølging for å sikre best mulig resultat.

FAQ (vanlige spørsmål og svar) om tannbleking

Tannbleking er en kosmetisk prosedyre som lyser opp og gir hvitere tennene ved å redusere misfarging og flekker. Det er flere metoder for tannbleking, inkludert profesjonelle behandlinger hos tannlegen og hjemmebleking, også kalt tannbleking-hjemme..

De fleste tannblekingsprosedyrer bruker en form for peroxide for å penetrere tannens emalje og bryte ned flekker. Dette kan lyse tannens farge flere nyanser og gi et hvitere og lysere smil.

Når det utføres korrekt, er tannbleking generelt trygt. Imidlertid kan noen mennesker oppleve økt tannfølsomhet eller irritasjon i tannkjøttet etter behandling. Det er viktig å følge instruksjonene nøye for hjemmeblekingsprodukter og å diskutere eventuelle bekymringer med tannlegen din.

De fleste voksne kan dra nytte av tannbleking. Imidlertid kan det være mindre effektivt for personer med bestemte typer misfarging (som gråaktige flekker) eller de som har restaureringer som fyllinger, kroner eller broer.

Resultatene av tannbleking kan variere betydelig, avhengig av en rekke faktorer, inkludert personens alder, kosthold, røykevaner og munnhygiene. Generelt kan resultatene vare fra noen måneder til flere år.

Hvis du har følsomme tenner, tannkjøttproblemer eller andre munnhelseproblemer, bør du konsultere tannlegen din før du prøver tannbleking.

Nei, tannblekingsprosedyrer vil ikke påvirke fargen på fyllinger, kroner eller porselensfasader. Hvis du vurderer tannbleking, bør du diskutere dette med tannlegen din, spesielt hvis du har synlige restaureringer.

Noen mennesker kan oppleve økt tannfølsomhet eller midlertidig irritasjon i tannkjøttet etter tannbleking. Disse bivirkningene er vanligvis midlertidige og forsvinner etter at behandlingen er avsluttet.

Ja, det er mange produkter tilgjengelig for hjemmebleking av tennene, inkludert strips, geler og tannblekingssett med LED-lys. Det er viktig å følge produktinstruksjonene nøye for å sikre at du bruker dem trygt og effektivt. Du bør også konsultere tannlegen din før du starter en hjemmeblekingsprosedyre.

Hyppigheten av tannbleking avhenger av typen behandling og individets tannhelse. For profesjonelle behandlinger, anbefaler tannleger vanligvis ikke mer enn en gang per år. For over-the-counter-produkter, bør du følge instruksjonene på produktet og konsultere tannlegen din.

For å opprettholde resultatene av tannbleking, er det viktig å opprettholde god oral hygiene ved å pusse tennene to ganger om dagen, bruke tanntråd daglig og ha regelmessige tannlegebesøk. Det kan også være lurt å unngå mat og drikke som kan flekke tennene, som kaffe, te, rødvin og tobakk.

Tannbleking er ikke anbefalt for barn under 16 år, gravide eller ammende kvinner, personer med allergi mot peroxide, eller de som har usikrede tannhelseproblemer som tannråte eller tannkjøttbetennelse. Hvis du er usikker, bør du alltid konsultere tannlegen din før du prøver en ny tannblekingsbehandling.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

50% rabatt

Merke

GlorySmile

GlorySmile er et globalt merke innen tannbleking og oral pleie. Selskapet er kjent for sine tannblekingsprodukter, spesielt deres LED-lys tannblekingssett, som hevdes å gi synlige resultater med minimal bruk og ingen følsomhet.

Hovedproduktene deres inkluderer en tannblekingspenn, tannblekingsskinner, og en LED-aktiverende enhet. Dette tannblekingssettet har som mål å være brukervennlig, effektivt og trygt å bruke hjemme, med fokus på å minimere potensielle bivirkninger som tannkjøttirritasjon og økt tannfølsomhet.

5 omtaler for Tannbleking Hjemme Kit med trådløst LED-lys

 1. T** K***
  5. august 2023
  Svært fornøyd med produktet
  Dette er uten tvil det mest effektive tannblekesettet jeg har prøvd. Resultatet var merkbart etter første bruk, og mine tenner har aldri vært hvitere....Mer
  Dette er uten tvil det mest effektive tannblekesettet jeg har prøvd. Resultatet var merkbart etter første bruk, og mine tenner har aldri vært hvitere. Jeg elsker at det er enkelt å bruke og at det kan brukes hjemme, Jeg kan anbefale denne tannblekingen.
  Nyttig? 1 0
  S***** S*
  1. januar 2021
  Kjempekvalitet!
  Kjempekvalitet! Har bleket tennene før, men dette er det beste produktet jeg har prøvd.
  Nyttig? 0 0
  H*** E*** H*
  1. januar 2021
  Dette fungerer utrolig bra
  Dette fungerer utrolig bra. Ser stor forskjell bare etter en gang bruk.
  Nyttig? 0 0
  L****
  1. januar 2021
  Levering kritikkverdig
  Tok alt for lang tid å få produktet,men produktet var jo bra
  Nyttig? 0 0
  T**** K*
  1. januar 2021
  6 nyanser hvitere tenner
  WOW! Brukte fargeguiden og ser jeg fikk 6 nyanser hvitere tenner. Veldig glad nå. Takk.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *