PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence

298.00 kr

PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence er en essens som inneholder 94 % fermenterte komplekser. Denne effektive ingrediensen er utjevnende på huden og motvirker hyperpigmentering, i tillegg er den oppstrammende, gir fuktighet og reparerer skader i huden.

Essensen er for deg som ønsker å fokusere på anti-aging og ønsker jevnere hud. Innhold 150 ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne essensen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet etter rens og evt. toner. Du trenger ikke mye, og maser eller klapp essensen forsiktig inn i ansiktet. Deretter kan du evt. avslutte med serum og fuktighetskrem.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

1 omtale for PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence

 1. M*******
  1. mars 2023
  Overgikk alle forventninger
  Denne essensen overgikk alle forventninger. Konsistensen er lett men fyldig, og legger seg veldig pent på huden. Gir mye fukt og glans til huden med e...Mer
  Denne essensen overgikk alle forventninger. Konsistensen er lett men fyldig, og legger seg veldig pent på huden. Gir mye fukt og glans til huden med en gang, noe som jeg hadde forventet, men det jeg ikke forventet var at den skulle lysne opp huden såpass mye etter bare tre uker. Jeg vil nesten tørre å påstå at den er mer potent enn COSRX sin (super populære) snegle essens.
  Kan virkelig anbefales!
  Nyttig? 1 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *