Dr. Jart+ Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++

299.00 kr

Få en pålitelig beskyttelse mot solen med Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+/PA++++ fra Dr. Jart+.

Denne solkremen gir huden din en kraftfull beskyttelse mot UV-stråler takket være sin høye SPF og PA-vurdering. Formulert for å tåle vann og svette, så du kan nyte dagen i solen uten å måtte bekymre deg for at beskyttelsen skal forsvinne.

Prøv Every Sun Day Waterproof Sun Milk i dag for en trygg, fresh og beskyttet hud, uansett vær.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Forbered deg på å omfavne solrike dager trygt med Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ fra Dr.Jart+!

Dette høytytende solbeskyttelsesproduktet tilbyr bredspektret SPF50+ beskyttelse, noe som effektivt skjermer huden din mot både UVA- og UVB-stråler. Men dette er ikke bare en solkrem – det er et essensielt tillegg til din daglige hudpleierutine.

Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ er beriket med et kompleks av botaniske ekstrakter, inkludert lotusvann og aloe vera, som er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Dette betyr at mens kremen beskytter huden din mot solen, gir den også fuktighet, beroliger irritasjoner, og bidrar til å styrke hudens naturlige barriere.

Til tross for sin kraftige beskyttelse, er Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ utrolig lett på huden. Den har en ultralett, melkeaktig tekstur som absorberes raskt uten å etterlate en hvit hinne. Den gir en naturlig, ikke-skinnende finish, noe som gjør den til en utmerket base for sminke.

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive. Og det beste av alt? Det er vannfast, noe som gjør det perfekt for utendørs aktiviteter, fra stranddager til fjellturer.

Bruk Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ hver dag, uansett vær, for å sikre at huden din alltid er beskyttet og hydrert. Oppdag hvor lett og behagelig solbeskyttelse kan være med Dr.Jart+. Beskytt huden din mot solens skadelige stråler i dag!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Dr.Jart+

Dr.Jart+ tar de beste ingrediensene og innovasjonene til hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide. Produktene er nøye testet og godkjent av hudleger.
Dr Jart logo

Dr.Jart+ er laget for alle, uansett hudtype

Det sørkoreanske merket er laget for alle, uansett hudtype. Dr. Jart er for deg med hypersensitiv hud og gravide. Produktene er satt sammen av kun trygge ingredienser, og alle produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe med hudleger. Dr. Jart+ ble lansert online så tidlig som i 2005. Dr Jart ble grunnlagt av hudlegen Dr. Sung Jae Jung og arkitekten Chin Wook Lee. Kombinasjonen av dermatologisk vitenskap og kunst har utviklet seg til det merkevaren representerer i dag, med sine kvalitetsformler og stilige emballasjer. Målet er å lage hudpleie som fungerer effektivt og virkelig gir resultater. Ved å kombinere forskning med teknologi og innovasjon, har de klart å produsere en rekke hudpleieprodukter som har tatt markedet med storm. Når man starter et nytt selskap sammen med en arkitekt, er det klart at innpakningen kommer til å skille seg ut. Dette var ønsket til Dr.Jart, at kundene enkelt skulle kjenne merkevaren igjen. Ikke bare har innovativ tenking ført til kule innpakninger, men det har også ført med seg en rekke nye produkter. For eksempel en maske som kommer ublandet med en kopp, der du selv må mikse sammen masken før du kan bruke den.

Dr.Jart+ er en bestselgede koreansk hudpleieserie

Det koreanske merket Dr. Jart har laget en rekke forskjellige produkter opp igjennom, og SkinUp har et stort utvalg av den bestselgede hudpleieserien. Noe av det vi tilbyr er: Et av produktene Dr. Jart er mest kjent for er de unike shake and shot maskene. Hydro Mask-ampullen inneholder en cocktail av vitamin B5 (panthenol) og Expert Moist Complex, og er rik på aminosyrer for å styrke hudens fuktighet. Den innovative og gummiaktige modelleringsmasken trenger dypere ned i huden enn en sheet mask, og på denne måten får rubber masken tilført huden aktive ingredienser med sterk styrke. Shake & Shot Rubber Hydro Mask fukter og vitaliserer huden. Bare rist den og gi huden et fuktighetsgivende tilskudd!
  1. Åpne og fjerne den lille skjeen fra lokket.
  2. Kombiner både STEP 01 Super Booster og STEP 02 Liquid Ampoule i koppen.
  3. Lukk lokket, dekk hullet med fingeren og rist godt til ingrediensene er blandet.
  4. Bruk skjeen fra lokket og påfør et jevnt lag over hele ansiktet (unngå øyne og munn).
  5. La det virke på huden i 15 til 20 minutter.
  6. Start fra kantene og dra masken forsiktig av.
  7. Fjern all overflødig produkt med en fuktig bomullspad eller klut.
  8. Fortsett med din egne hudpleierutine.

Dr. Jart's Vital Hydra Solution sheet mask

Det er lite som er mer kjent fra koreansk hudpleie enn sheet masks. Det som gjør denne typen hudpleie så unik er at masken kun kan brukes en gang. Til gjengjeld er den superenkel å bruke samt ta med seg på farten. Vital Hydra Solution Mask fra Dr. Jart+ er laget med fin cellulosefiber for å hjelpe aktive ingredienser å trenge dypt inn i huden for å virkelig tilføre fukt. Den inneholder Aquaxyl og Xylitol for å forbedre maskens evne til å tilføre fukt og styrke hudens barriere ved å forhindre vanntap. Oligo-hyaluronsyre og algeekstrakt gir langvarig fuktighet, slik at huden ser og føles hydrert og oppfrisket.

Slik bruker du den

Start med å rense ansiktet, deretter fjerner du papiret fra masken. Legg masken på ansiktet slik at den dekker så mye som mulig. La den ligge på i 15 til 30 minutter og fjern deretter forsiktig. Ikke skyll av restene fra masken, men masser det gjenværende serumet i huden. Avslutt med fuktighetskrem.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr. Jart+ Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *