Tilbud!

COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser 150ml

Opprinnelig pris var: 219.00 kr.Nåværende pris er: 164.25 kr.

-25%
(6 omtaler)

Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser (150 ml) fra COSRX inneholder sneglesekret og andre nyttige ingredienser for å effektivt rense, hydrere og regenerere huden uten å tørke den ut. Den hypoallergene, ultra-skånsomme gelformelen beskytter også hudbarrieren. Egnet for de med sensitiv hud som er utsatt for irritasjon eller rødhet. Fordeler

 • Spesielt formulert gelrens beriket med hudgunstige ingredienser inkludert sneglesekret for å fukte og beskytte huden.
 • Superladet med 10 000 ppm sneglesekresjonsfiltrat for å levere en kraftig regenererende og fuktighetsgivende effekt.
 • Denne ultramilde rensen fjerner effektivt urenheter uten å strippe huden, beskytter barrieren samtidig som den fukter, gjenoppretter og helbreder for en jevn hudfarge.
 • Skaper de jevneste boblene og fester seg på urenheter for en grundig, men skånsom rens.
 • Arbeider seg inn i vanskelig tilgjengelige områder, mellom øyenbrynshårene til krøllene ved nesen, og løfter bort alle urenheter for en upåklagelig rens.
 • Passer perfekt for de med sensitiv hud som er utsatt for irritasjon eller rødhet.
 • Hypoallergenisk test fullført.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan å bruke Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser

 1. Fukt ansiktet og skum inn en mengde rengjøringsmiddel på størrelse med en erte mellom håndflatene.
 2. Masser skummet inn i huden din fra panne til kjeve.
 3. Skyll grundig med varmt vann.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

6 omtaler for COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser 150ml

 1. M**** L*
  15. januar 2024
  Jeg har brukt denne rensegelen i flere måneder nå, og den har virkelig forbedret huden min. Den fjerner effektivt alle urenheter og etterlater huden m...Mer
  Jeg har brukt denne rensegelen i flere måneder nå, og den har virkelig forbedret huden min. Den fjerner effektivt alle urenheter og etterlater huden min myk og glødende. Jeg er svært fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 0 0
  J**** L*
  27. november 2023
  Jeg bestilte denne rensegelen og ble imponert over hvor raskt den ble levert. Produktet i seg selv er utmerket. Den etterlater huden min ren og hydrer...Mer
  Jeg bestilte denne rensegelen og ble imponert over hvor raskt den ble levert. Produktet i seg selv er utmerket. Den etterlater huden min ren og hydrert. Vil anbefale den til alle som er ute etter en god rensegel.
  Nyttig? 0 0
  O**** S*
  10. oktober 2023
  Som en fan av koreansk hudpleie, var jeg spent på å prøve denne rensegelen fra COSRX. Den skuffet ikke! Den gir meg en ren og myk hud etter hver bruk,...Mer
  Som en fan av koreansk hudpleie, var jeg spent på å prøve denne rensegelen fra COSRX. Den skuffet ikke! Den gir meg en ren og myk hud etter hver bruk, og den er så enkel å bruke. Vil definitivt kjøpe den igjen.
  Nyttig? 0 0
  E*** H*
  19. august 2023
  Etter å ha brukt denne rensegelen i noen uker, har jeg merket en betydelig forbedring i huden min. Den bidrar til å redusere kviser og gir meg en jevn...Mer
  Etter å ha brukt denne rensegelen i noen uker, har jeg merket en betydelig forbedring i huden min. Den bidrar til å redusere kviser og gir meg en jevnere hudtone. Jeg er veldig fornøyd med resultatene!
  Nyttig? 0 0
  J*** D*
  4. juni 2023
  Jeg har prøvd mange forskjellige rensegeler, men denne fra COSRX er virkelig en av de beste. Den er effektiv til å fjerne smuss og olje, samtidig som ...Mer
  Jeg har prøvd mange forskjellige rensegeler, men denne fra COSRX er virkelig en av de beste. Den er effektiv til å fjerne smuss og olje, samtidig som den er skånsom mot huden min. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  S*** K*
  17. mai 2023
  Jeg elsker denne rensegelen fra COSRX. Den er enkel å bruke og etterlater huden min ren og frisk. Jeg er svært fornøyd med kvaliteten og resultatene d...Mer
  Jeg elsker denne rensegelen fra COSRX. Den er enkel å bruke og etterlater huden min ren og frisk. Jeg er svært fornøyd med kvaliteten og resultatene den gir.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *