THE FACE SHOP Rice Water Bright Cleansing Wipes

129.00 kr

Rice Water Bright Cleansing Wipes fra The Face Shop er en effektiv løsning for å fjerne sminke og urenheter fra ansiktet ditt. Noen av produktets fordeler:

 • Effektiv rengjøring: Disse wipesene er formulert med risvann og ulike ekstrakter for å fjerne sminke, olje og smuss uten å irritere huden.
 • Allsidig bruk: Perfekt for en hektisk livsstil, du kan ta dem med deg hvor som helst og bruke dem når du trenger.
 • Egnet for alle hudtyper: Skånsom nok for sensitiv hud, men kraftig nok til å håndtere selv vannfast sminke.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Rask og enkel måte å rense ansiktet på

Når det kommer til koreansk hudpleie, setter Rice Water Bright Cleansing Wipes fra The Face Shop en ny standard for bekvemmelighet og effektivitet. Disse klutene gir en omfattende rengjøring uten å være harde på huden, takket være en blanding av naturlige ingredienser som risvann og aloe vera.

Produktet er ideelt for alle som trenger en rask og enkel måte å rense ansiktet på, enten du er på farten, på treningssenteret eller rett og slett trenger en rask oppfriskning midt på dagen. Med sin allsidighet og egenskaper som passer til alle hudtyper, er dette produktet en nyttig tillegg til enhver hudpleierutine.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er produktets formulering. Ingredienslisten er fylt med velkjente ingredienser som risvann, aloe vera og grønn te-ekstrakt, som sammen bidrar til en dyp, men skånsom rensing av huden. Disse elementene sørger ikke bare for rensing, men også for næring og hydrering, noe som gjør at huden føles frisk og fornyet etter bruk.

I en verden der tid er av essensen, leverer Rice Water Bright Cleansing Wipes det du trenger for effektiv og rask hudpleie. Så om du er ny innen koreansk hudpleie eller en erfaren entusiast, vil du finne at disse klutene er en praktisk og pålitelig løsning for din daglige hudpleiebehov.

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av dine Rice Water Bright Cleansing Wipes, følg denne enkle bruksanvisningen:

 1. Åpne pakken: Trekk ut kluten fra den resiglende pakningen.
 2. Påføring: Stryk kluten forsiktig over ansiktet for å fjerne sminke, olje og urenheter.
 3. Øyeområde: Lukk øynene, og bruk kluten forsiktig rundt øynene for å fjerne øyesminke.
 4. Avslutning: Ingen skylling er nødvendig. Men hvis ønskelig, kan du følge opp med din vanlige hudpleierutine.

Ingredienser

 • Risvann
 • Risoljeekstrakt
 • Aloe Vera
 • Grønn te-ekstrakt
 • Vitamin E

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Rice Water Bright Cleansing Wipes”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *