mixsoon Heartleaf Toner 150ml

179.00 kr

mixsoon Heartleaf Toner er fylt med ekstrakt av hjerteblad. Denne multitoneren renser smuss fra huden og fyller på med fuktighet samtidig. Den inneholder ikke fargestoff eller duft, så den irriterer ikke huden. Beroliger huden med 100 % ufortynnede Houttuynia Cordata-ingredienser for å gi huden mer fantastisk effektivitet.

Vegansk produkt.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fordeler:

Beroliger irritert hud. Med 100 % Heartleaf Extract er dette en multitoner som renser smuss fra huden og fyller på med fuktighet samtidig.
Hurtigabsorberende formel som ikke etterlater en klebrig etterfølelse.
Fri for kunstig duft og fargestoff.

Bruksanvisning: 

  1. Start med å rense ansiktet.
  2. Påfør en moderat mengde av toneren i ansiktet ditt.
  3. Klapp toneren forsiktig inn i huden for å hjelpe til med absorpsjon.

Ingredienser:

Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Houttuynia Cordata Extract

Merke

mixsoon

mixsoon

er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for sine produkter av fermentert bønne. Merket oppmuntrer til 3-lags hudpleierutinen ved å bruke rene, organiske essenser skreddersydd for hudens daglige behov. For mixsoon er engasjert i essensen av naturen, nøye omsatte biologiske prosesser for å trekke ut bare det essensielle aktive ingredienser huden din virkelig ønsker og fortjener. Lytt til huden din og hør hva den trenger. Gi den kjærlighet ved å legge våre naturlige, kraftige essenser på lag, og opplev huden din blomstre sin naturlige utstråling. Opplev gleden av en sunnere hud som ser yngre ut hver dag. Start din mixsoon-reise i dag!
Mixsoon koreansk hudpleie

Lokalt hentede plantebaserte ingredienser

mixsoon insisterer på å kun bruke pålitelige lokalt hentede ingredienser for sunnere hud. Når det er utfordrende å finne kvalitetsingredienser, investerer merket i kvalitet og dyrker dem selv. Derfor spesialdyrker mixsoon alle sine Centella Asiatica-ekstrakter, uten bruk av plantevernmidler eller kjemikalier, på de rene landene i Udo, Jeju Island og bevare kvalitetsessens på flaske.

Velger kun essensielle ingredienser, med mange års erfaring

Ikke alle ingrediensene er skapt like. Det er derfor vi er forpliktet til å velge bare de beste kildene ingredienser etter bruk og evaluering av hver kilde gjennom årene. mixsoon ønsker å sikre at hver ingrediens vi bruker er avgjørende til Mixsoonhudens helse og velvære.