Pyunkang Yul Nutrition Cream 20ml (mini)

128.00 kr

Pyunkang Yul Nutrition Cream er spesialisert for deg som har tørr hud. Fuktighetskremen trekker godt inn i huden og vil gi en naturlig finish, uten at huden føles klissete eller oljete. Hudpleiemerket Pyungkang Yul har et stort fokus på trygge og skånsomme ingredienser, som nettopp denne kremen også inneholder.

Kremen passer for deg som ønsker å sette søkelys på anti-aging, elastisitet, tilføre intens fuktighet til huden og glød.

Denne fuktighetskremen er også fin for deg som ønsker å roe ned irritert hud og rødheter. Passer best for normal og tørr hud.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pyungkang Yul’s Nutrition Cream er en rik fuktighetskrem som trekker raskt inn i huden din. Her behøver du ikke å bekymre deg for om huden vil føles fet, klissete og tung etter bruk. Kremen tilfører næring og sørger for at huden holdes fuktet og hydrert gjennom hele dagen. Produktet inneholder ingredienser som Milkvetch ekstrakt, en kinesisk medisinsk urt som er rik på saponiner og flavonoider. Disse virkestoffene gir denne urten sine anti-aldrende og anti-virale egenskapene og fungerer utmerket på akneutsatt hud. Macadamia-oljen i denne kremen virker både næringsgivende og beroligende på huden, den perfekte oljen for tørr og gusten hud. Etter bruk vil huden din kjennes glødende og rehydrert ut.

Anbefales å kombinere med ansiktsoljen PyunkangYul Oil for ekstra næring og fuktighet til huden.

Hvordan bruker jeg denne fuktighetskremen?

  • Påfør en passelig mengde på ansiktet etter behandlingssteg hudpleierutinen, før solkrem. Passer som både dag- og nattkrem.

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.