Tilbud!

Pyunkang Yul Oil 26ml

kr195,30

-30%
(2 omtaler)

Pyunkang Yul Oil er en lett ansiktsolje som gir huden en natulig glød og får den til å se sunn og ungdommelig. Ansiktsoljen inneholder en næringrik blanding av plantebaserte oljer som jojoba-, solsikke-, geranium- og rosmarinolje. Oljen trekker raskt og godt inn i huden, og huden vil kjennes sunn og frisk ut. Dette er fordi huden blir mettet på fuktighet og næring.

Oljen er fri for parabener og mineralolje. Ansiktsoljen tetter ikke porene og er 100 % naturlig. Passer best for hudtypene normal, tørr og kombinasjonshud. Innhold 26 ml

Valgfritt tillegg (-30%) - Ofte kjøpt sammen med
Kun 3 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne ansiktsoljen?

 • I slutten av hudpleierutinen, tilfører du noen dråper i håndflaten og maser ansiktsoljen forsiktig inn i huden. Slik blir ansiktsoljen ordentlig absorbert inn i huden.
 • Ansiktsoljen kan brukes før eller etter fuktighetskrem. Du kan også blande et par dråper i serum eller fuktighetskrem for ekstra fuktighet og næring.

Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Geranium Maculatum Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.
Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Oil 26ml

2 omtaler for Pyunkang Yul Oil 26ml

 1. Line
  23. august 2022
  Denne er verdt det. Sen holder hva den lover. Jeg har relativ normal litt sensetiv hud. Får lett kviser. Særlig av nye produkter. Denne oljen fikk ...More
  Denne er verdt det. Sen holder hva den lover.
  Jeg har relativ normal litt sensetiv hud. Får lett kviser. Særlig av nye produkter.
  Denne oljen fikk jeg ikke noe utbrudd av. Heller motsatt den dempet de 2 kvisene jeg hadde og de forsvant kjappere. Den trekker ganske rakt inn, blir ikke klissete.ingen lukt. Klar olje. Myk hud med glow. Synes nesten den gjevne ut porer litt.
  Bruker denne etter serum , så solkrem om dagen eller en krem om natten.

  Rask levering .
  Vil handle her igjen.

  Fornøyd kunde.
  Aga
  24. februar 2021
  Min favorittolje som jeg har brukt lenge. Fukter ansiktet vakkert, absorberes godt, lindrer irritasjoner, etterlater ingen fettfilm og lukter fantasti...More
  Min favorittolje som jeg har brukt lenge. Fukter ansiktet vakkert, absorberes godt, lindrer irritasjoner, etterlater ingen fettfilm og lukter fantastisk. Det er veldig effektivt og gjør underverker ????
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *