Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Koreansk hudpleie » K-Beauty blogg » Et effektivt produkt mot hudormer og uren hud
annette 1200x630 SkinUp Et effektivt produkt mot hudormer og uren hud

Et effektivt produkt mot hudormer og uren hud

Annette har en hudtype som mange kan kjenne seg selv i, nemlig kombinasjonshud, Det er derfor viktig å finne et produkt som holder balanse til huden. Annette har akkurat gjort det, og funnet hudpleieproduktet som eksfolierer og bekjemper kviser og urenheter.

«Jeg er 27 år gammel, og har en vanskelig hudtype. Har slitt mye med uren hud som er både tørr og oljete på en gang. Har prøvd så og si alle merker og produkter for å få bukt med problemet. Jeg har prøvd alt fra billige produkter til dyre produkter fra hudklinikker. Aldri funnet noe som passer min hud.

Det var først når jeg begynte å bruke deres produkter at jeg kunne se en tydelig forskjell på huden min»

Bekjemp urenheter og kviser effektivt med et produkt

«Jeg har slitt mye med hudormer og små nupper i huden helt siden 16 års alderen. De periodene huden min hadde mindre akne så den alikevel ikke bra ut på grunn av de små prikkene. Jeg har aldri funnet et produkt som har fungert før jeg prøvde Cosrx sin BHA Blackhead power liquid

Hvorfor bør jeg teste BHA Blackhead Power Liquid?

«Den er helt fantastisk og gir raske resultater. Den jobber helt ned i dybden og får vekk til og med de mest stae hudormene.  

Jeg handler hos Skinup fordi dere har kvalitetsprodukter som fungerer til en rimelig pris!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley

© 2023 / ISHOP AS (Avd. Skinup.no) – Alle rettigheter.

Skinup betalingsalternativer

Skin Goals Kundeklubb

Bli medlem i dag og få 1000 BONUS Goals og 50 NOK i rabattkupong

Tjen bonuspoeng på alt du handler i tillegg til å motta personlige rabatter