Beauty of Joseon Ginseng Essence Water Toner 150ml

199.00 kr

(6 omtaler)

Ginseng Essence Water fra Beauty of Joseon er en nærende og revitaliserende essens toner med hele 80% Ginseng-rotvann. Ginseng er kjent for sine foryngende egenskaper, bidrar til å hydrere, tone og berolige huden. Denne lette, men kraftfulle essensen forvandler huden din fra innsiden ut og etterlater den strålende, glatt og full av liv. Fordelene til Ginseng Essence Water:

 • Gir intens hydrering for å revitalisere tørr og kjedelig hud.
 • Forbedrer hudens elastisitet og fasthet, og gir den et yngre utseende.
 • Antioxidant-rik Ginseng beskytter huden mot miljøskader.
 • Beroliger sensitiv og irritert hud, og reduserer rødhet.
 • Absorberes raskt, gir huden en frisk følelse uten å etterlate den fet.
 • Passer for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Oppdag hudpleiens hemmelighet fra det gamle Joseon-dynastiet

Denne fantastiske essensen er inspirert av de århundregamle skjønnhetstradisjonene i Sør-Korea, og er laget for å bringe ut det beste i huden din.

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water Egenskaper

Fantastiske fordeler med Ginseng Essence Water

For å oppleve de fantastiske fordelene av Ginseng Essence Water, bruk det etter rensing, men før fuktighetskrem. Påfør et par dråper på ansiktet og klapp det forsiktig inn i huden for optimal absorpsjon.

Ginseng Essence Water fra Beauty of Joseon er ikke bare et produkt, det er en invitasjon til å oppdage skjønnhet gjennom en unik kombinasjon av tradisjonelle metoder og moderne vitenskap.

Gjør den til en del av din daglige hudpleierutine og opplev forskjellen den kan gjøre. Din hud vil bli forvandlet til en strålende, ungdommelig og sunn tilstand – akkurat som dronningene fra Joseon-dynastiet!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.
Beauty Of Joseon beauty logo

Historien bak Beauty of Joseon

Joseon-dynastiet var en periode i Koreas historie kjent for sine betydelige kulturelle, sosiale og politiske endringer. Skjønnhetsidealet på den tiden var naturlig, sunn hud. Beauty of Joseon henter sin inspirasjon fra denne æraen, spesielt fra “Kyuyak”, et historisk dokument som inneholder skjønnhetsritualer og -vaner fra adelskvinnene i Joseon-tiden.

Hva gjør Beauty of Joseon så unik?

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Beauty of Joseon er deres bruk av tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, kjent som “hanbang” ingredienser. Disse ingrediensene har vært en del av koreansk skjønnhet og velvære i århundrer, og er kjent for sine antioksidant-, anti-inflammatoriske og hudberoligende egenskaper. En annen fremragende faktor er merkets forpliktelse til renhet og sikkerhet. Produktene deres er fri for potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer.

Produktlinjen

Beauty of Joseon tilbyr en rekke produkter, inkludert serum, kremer, masker og rensemidler.

Fire sterke grunner til å velge Beauty of Joseon

Beauty of Joseon produkter
 1. Tradisjon møter innovasjon: Beauty of Joseon kombinerer tradisjonelle, naturlige ingredienser kjent i den koreanske kulturen for deres hudpleieegenskaper med moderne hudpleieteknologi. De benytter seg av “hanbang” ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, som har vært en del av koreansk skjønnhetspleie i århundrer.
 2. Renhet og sikkerhet: Beauty of Joseon er dedikert til å tilby produkter som er trygge for huden. De unngår potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer. Dette betyr at du kan føle deg trygg når du bruker deres produkter, vel vitende om at de er laget med hensyn til hudens helse.
 3. Effektive formularer: Beauty of Joseon lager produkter som virkelig fungerer. Fra deres nattmasker til deres kremer og serum, er hver formel designet for å gi maksimal effektivitet. Deres produkter har vunnet mange lojale fans på grunn av de synlige resultatene de gir.
 4. Kostnadseffektiv luksus: Til tross for deres høye kvalitet og luksuriøse formuleringer, er Beauty of Joseon produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelig for et bredt publikum. Du kan oppleve luksusen av tradisjonell koreansk hudpleie uten å bryte banken.
I sum gir disse fire grunnene en overbevisende argument for å inkludere Beauty of Joseon i din daglige hudpleierutine. Med sin unike blanding av tradisjonelle ingredienser, innovative formuleringer, og forpliktelse til renhet og effektivitet, tilbyr Beauty of Joseon produkter som ikke bare føles gode på huden, men også leverer synlige resultater. Beauty of Joseon er mer enn bare et hudpleiemerke; det er en bro mellom fortidens tradisjonelle skjønnhetsritualer og dagens innovative hudpleieteknologi. Med sin unike filosofi og engasjement for kvalitet, fortsetter Beauty of Joseon å imponere og tiltrekke seg hudpleieelskere over hele verden.
 1. Hva er Beauty of Joseon?

  Beauty of Joseon er et sørkoreansk hudpleiemerke som fokuserer på å kombinere tradisjonelle koreanske skjønnhetsritualer og ingredienser med moderne hudpleieteknologi.
 2. Hva gjør Beauty of Joseon unikt?

  Beauty of Joseon er inspirert av skjønnhetsritualene fra Joseon-dynastiet i Korea. De bruker tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og svart soyabønne, sammen med moderne hudpleieinnovasjoner for å skape effektive produkter.
 3. Hvilke produkter er Beauty of Joseon mest kjent for?

  Noen av merkets mest populære produkter inkluderer deres Dynasty Cream, en allsidig fuktighetskrem med ginseng og orkidéekstrakt, og deres Repair Serum, som er formulert med snegleslim og fermentert svart ris for å reparere og styrke huden.
 4. Er Beauty of Joseon-produkter egnet for sensitiv hud?

  Ja, mange av Beauty of Joseon-produktene er fri for vanlige irritanter og er egnet for sensitiv hud. Imidlertid er det alltid en god idé å sjekke ingredienslisten og gjøre en lappetest før du prøver et nytt produkt.
 5. Er Beauty of Joseon en cruelty-free merkevare?

  Ja, Beauty of Joseon er en cruelty-free merkevare. De tester ikke sine produkter på dyr.
 6. Hvor kan jeg kjøpe Beauty of Joseon-produkter?

  Beauty of Joseon-produkter er tilgjengelige på flere online plattformer og i utvalgte fysiske butikker rundt om i verden. Det er alltid best å kjøpe fra en anerkjent forhandler som f.eks SkinUp.no for å sikre at du mottar autentiske produkter.
 7. Er Beauty of Joseon-produkter veganske?

  Mange av Beauty of Joseon-produktene er veganske, men ikke alle. Det anbefales å sjekke ingredienslisten for hvert produkt hvis du er opptatt av veganisme.
 8. Hva om et Beauty of Joseon-produkt ikke fungerer for huden min?

  Alle har forskjellig hud, så det som fungerer for én person, vil kanskje ikke fungere for en annen. Hvis et produkt ikke fungerer for deg, kan det være lurt å prøve et annet produkt i deres linje, eller konsultere en hudlege for råd.

6 omtaler for Beauty of Joseon Ginseng Essence Water Toner 150ml

 1. L**** C*
  16. desember 2023
  Dette essensvannet er av utmerket kvalitet. Det gir meg en friskhetsfølelse og en sunn glød. Jeg er veldig fornøyd med resultatene. Anbefaler det til ...Mer
  Dette essensvannet er av utmerket kvalitet. Det gir meg en friskhetsfølelse og en sunn glød. Jeg er veldig fornøyd med resultatene. Anbefaler det til alle som er opptatt av god hudpleie!
  Nyttig? 0 0
  H******** R*
  11. april 2023
  Den gir en umiddelbar følelse av fuktighet og trekker raskt inn i huden. Det har blitt en uunnværlig del av min hudpleierutine. Kjøp det, du vil ikke ...Mer
  Den gir en umiddelbar følelse av fuktighet og trekker raskt inn i huden. Det har blitt en uunnværlig del av min hudpleierutine. Kjøp det, du vil ikke angre!
  Nyttig? 0 0
  S***** K*
  7. januar 2023
  Jeg er veldig fornøyd med denne essensen. Den gir en fin fuktighetsboost og etterlater ikke huden min fet. Flasken er også veldig pen. Kommer definiti...Mer
  Jeg er veldig fornøyd med denne essensen. Den gir en fin fuktighetsboost og etterlater ikke huden min fet. Flasken er også veldig pen. Kommer definitivt til å kjøpe igjen!
  Nyttig? 0 0
  S*** L*
  4. september 2022
  Dette er den beste essensen jeg noen gang har prøvd. Huden min ser glødende og sunnere ut, og den har en behagelig duft. Jeg kan ikke si nok positive ...Mer
  Dette er den beste essensen jeg noen gang har prøvd. Huden min ser glødende og sunnere ut, og den har en behagelig duft. Jeg kan ikke si nok positive ting om dette produktet. Anbefaler det på det sterkeste!
  Nyttig? 0 0
  E*** K*
  10. mai 2022
  Dette essensvannet er bare fantastisk! Huden min føles glattere og mer hydrert etter bruk. Jeg har prøvd mange produkter, men dette er definitivt en f...Mer
  Dette essensvannet er bare fantastisk! Huden min føles glattere og mer hydrert etter bruk. Jeg har prøvd mange produkter, men dette er definitivt en favoritt. Sterkt anbefalt!
  Nyttig? 0 0
  M*** S*
  17. september 2021
  Jeg elsker koreansk hudpleie, og denne essensen er intet unntak! Den er enkel å bruke, og etterlater huden min myk og fuktig. Leveringstiden var også ...Mer
  Jeg elsker koreansk hudpleie, og denne essensen er intet unntak! Den er enkel å bruke, og etterlater huden min myk og fuktig. Leveringstiden var også utrolig rask. Anbefales på det sterkeste!
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *