COSRX The Retinol 0.1 Cream 20 ml

379.00 kr

(6 omtaler)

The Retinol 0.1 Cream (20 ml) er perfekt for førstegangsbrukere av retinol. Retinol 0.1 Cream fra COSRX hører hjemme i hudpleierutinen din.

Denne irritasjonsreduserte løsningen er formulert med det optimale forholdet mellom nøkkelingredienser av retinol for å bidra til å forhindre og korrigere tidlige aldringstegn før de setter inn. Resultatet? Ru, matt og lett eldret hud ser glatt, forbedret og hydrert ut.

Fordeler:

 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Øker hudens elastisitet
 • Jevner ut hudtekstur
 • Forhindrer akne og reduserer arrdannelse
 • Fukter
På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruke The Retinol 0.1 Cream?

 • Etter å ha brukt essens eller serum, klapp en liten mengde med retinol krem ringfingeren. Påfør jevnt over ansiktet, halsen og på deler med rynkeproblemer.
 • Begrens førstegangsbruk til tre ganger per uke; øk frekvensen gradvis til annenhver natt, bruk som tolerert.

* Ha en “tilpasningsperiode” når du bruker retinol

UKE 1~2

 • Frekvens: bruk annenhver dag om natten
 • Slik bruker du: Etter rensing, på fuktighetskremtrinnet, påfør en liten mengde på områder av bekymring.
 • F.eks. under øyne, munn, panne og nakke
  (Anbefalt mengde: 0,1 ml per seksjon / 1 riskorn)

UKE 3+

 • Frekvens: kan brukes hver dag om natten
 • Hvordan bruke : Etter rensing, ved fuktighetskremtrinnet, kan det spre seg over hele ansiktet.

* “Byggetoleranse”-fasen kan forkortes eller utvides avhengig av individuelle forskjeller.
* Oppretthold denne fasen til du ikke opplever ubehag.
* Øk frekvens og bruksområder gradvis.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

6 omtaler for COSRX The Retinol 0.1 Cream 20 ml

 1. A* L*
  16. desember 2023
  Jeg har prøvd mange retinolprodukter før, men The Retinol 0.1 Cream skiller seg positivt ut. Den gir synlige resultater på kort tid og huden min er gl...Mer
  Jeg har prøvd mange retinolprodukter før, men The Retinol 0.1 Cream skiller seg positivt ut. Den gir synlige resultater på kort tid og huden min er glødende og myk. Anbefaler denne til alle som ønsker en effektiv retinolkrem!
  Nyttig? 0 0
  S*** J*
  16. september 2023
  Dette har vært en game-changer for meg. Den har en behagelig tekstur og absorberes umiddelbart i huden. Etter å ha brukt den i noen måneder, har jeg m...Mer
  Dette har vært en game-changer for meg. Den har en behagelig tekstur og absorberes umiddelbart i huden. Etter å ha brukt den i noen måneder, har jeg merket betydelige forbedringer i hudens tekstur og fasthet. Vil definitivt fortsette å bruke denne!
  Nyttig? 0 0
  E*** B*
  21. juli 2023
  Som en person med sensitiv hud, var jeg litt bekymret for å prøve ut retinol. Men dette har virkelig overrasket meg positivt. Den gir ingen irritasjon...Mer
  Som en person med sensitiv hud, var jeg litt bekymret for å prøve ut retinol. Men dette har virkelig overrasket meg positivt. Den gir ingen irritasjon eller ubehag, og etterlater huden min myk og glatt. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  L*** T*
  5. mai 2023
  Etter å ha brukt dette i noen uker, kan jeg uten tvil si at den er verdt hver eneste krone. Den gir en jevn og jevn hudtone, og har bidratt til å redu...Mer
  Etter å ha brukt dette i noen uker, kan jeg uten tvil si at den er verdt hver eneste krone. Den gir en jevn og jevn hudtone, og har bidratt til å redusere synligheten av mine rynker. Veldig fornøyd med resultatene!
  Nyttig? 0 0
  A*** L*
  9. februar 2023
  Jeg har prøvd flere produkter fra COSRX, og The Retinol 0.1 Cream skuffer ikke. Den er enkel å påføre og absorberes raskt i huden. Jeg har merket bety...Mer
  Jeg har prøvd flere produkter fra COSRX, og The Retinol 0.1 Cream skuffer ikke. Den er enkel å påføre og absorberes raskt i huden. Jeg har merket betydelige forbedringer i hudens tekstur og glød. Anbefaler denne til alle som er ute etter et effektivt retinol-produkt.
  Nyttig? 0 0
  M*** S*
  17. januar 2023
  COSRX The Retinol 0.1 Cream er virkelig en perle innen koreansk hudpleie. Den er enkel å bruke og har gitt meg fantastiske resultater. Ikke bare er pr...Mer
  COSRX The Retinol 0.1 Cream er virkelig en perle innen koreansk hudpleie. Den er enkel å bruke og har gitt meg fantastiske resultater. Ikke bare er produktet av god kvalitet, men jeg er også svært fornøyd med den raske leveringen.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *