SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum 30ml

349.00 kr

(7 omtaler)

SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum er et kraftig anti-aldring serum som er designet for å jevne ut teksturen på huden, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og forbedre hudens generelle glød.

Produktet inneholder retinol, også kjent som vitamin A, som er kjent for sin evne til å akselerere hudens naturlige fornyelsesprosess. Dette fører til økt cellefornyelse, noe som kan bidra til å forbedre hudens tekstur, tone og utseende.

I tillegg til retinol er serumet formulert med ni forskjellige typer peptider og vitamin C for å forsterke anti-aldringseffektene. Disse ingrediensene arbeider sammen for å styrke hudens naturlige barriere, øke dens elastisitet og gi den en frisk og ungdommelig utstråling.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum er lett i konsistensen og absorberes raskt i huden uten å etterlate en klissete følelse.

Med sin høye konsentrasjon av effektive, hudelskende ingredienser, er dette retinol serumet et sterkt våpen i kampen mot tegn på aldring, og etterlater huden din glattere, fastere og mer strålende.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter. SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Some By Mi: Din kilde til koreansk hudpleie

Some By Mi er et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitets hudpleieprodukter. Some By Mi har blitt en av de mest populære koreanske skjønnhetsmerkene, og det er ikke uten grunn. De har gjort seg bemerket i bransjen for sin innovative tilnærming til koreansk hudpleie, og deres produkter har vist seg å være svært effektive. Det koreanske hudpleiemarkedet har vært kjent for å være en av de mest avanserte og sofistikerte i verden, og Some By Mi har utmerket seg innen denne bransjen ved å tilby naturlige og organiske ingredienser som gir en sunnere og mer strålende hud.

Nøkkelpunkter:

 • Some By Mi er et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitets hudpleieprodukter.
 • De har en innovativ tilnærming til koreansk hudpleie, og deres produkter er svært effektive.
 • Some By Mi tilbyr produkter med naturlige og organiske ingredienser for å gi en sunnere og mer strålende hud.

Oppdag noen av de beste hudpleieproduktene fra Some By Mi

Some By Mi har et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er kjent for sin høye kvalitet og effektivitet. Her er noen av våre favoritter:
Produkt Beskrivelse
Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar En rensestang som renser huden og behandler kviser og urenheter.
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner En toner som styrker, fukter og reparerer huden med ekstrakter fra snegleslim og ekte tigergress.
Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner En toner som gir glød, fukter og lysner huden med galactomyces og vitamin C.
Some By Mi AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream En krem som raskt reduserer rødhet, betennelse og kviser med en kombinasjon av AHA, BHA og PHA syrer.
Disse produktene er noen av de beste fra Some By Mi og er essensielle for enhver hudpleierutine. Prøv dem selv, og la Some By Mi gi deg sunnere og mer strålende hud.

Naturlige ingredienser for en sunnere hud

Vi har tidligere nevnt Some By Mi sin prioritering av kvalitet og effekt i produktene sine. En viktig del av dette, er å bruke naturlige ingredienser i deres produkter. Dette bidrar til at produktene er mer skånsomme mot huden, samtidig som de har flere positive egenskaper som bidrar til en sunnere hud. La oss ta en nærmere titt på noen av de mest brukte ingrediensene i Some By Mi sine produkter:
Ingrediens Fordeler for huden
Tea Tree Leaf Extract Bekjemper akne og reduserer rødhet og irritasjon i huden
AHA, BHA, PHA-syrer Fjerner døde hudceller, og bidrar til å redusere talgproduksjon
Centella Asiatica Extract Reduserer betennelse og roer ned irritert hud
Disse ingrediensene i Some By Mi sine produkter bidrar til å balansere hudens tilstand, ved å berolige irritert hud og regulere talgproduksjonen. Med Some By Mi sine naturlige ingredienser kan du føle deg trygg på at du bruker produkter som ikke bare er effektive, men også gode for huden din.

Utforsk K-beauty og koreansk hudpleierutine med Some By Mi

K-beauty har tatt verden med storm, og Some By Mi er et av de mest innovative og spennende merkene innen koreansk hudpleie. Vi i vår artikkelserie ønsker å introdusere deg til dette fascinerende universet. En effektiv koreansk hudpleierutine krever mer enn bare å bruke et par produkter. Det krever en helhetlig tilnærming med flere trinn som fokuserer på å tilføre fuktighet, pleie og reparasjon.

Hvordan Some By Mi har tilpasset seg den koreanske hudpleierutinen

Some By Mi har utviklet produkter som passer perfekt inn i en koreansk hudpleierutine. Deres produkter tilbyr et bredt spekter av essensielle trinn som ansiktsrens, tonere, essenser, serum, ampuller og kremer. Deres innovative, naturlige ingredienser kombinert med teknologiske fremskritt gjør at de har skapt unike produkter som enkelt tilpasses til ulike hudtyper og behov.

Hvordan utføre en effektiv koreansk hudpleierutine

For å hjelpe deg med å navigere i K-beauty kaoset har vi satt sammen en guide for hvordan du kan utføre din egen koreanske hudpleierutine med Some By Mi-produkter.
Trinn Produkt
1 Ansiktsrens
2 Toner
3 Essens
4 Serum og ampuller
5 Kremer
Husk at dette er en guideline og ikke en absolutt regel. Du kan tilpasse rutinen etter dine egne behov og hudtype. Utforsk Some By Mi sitt brede utvalg av hudpleieprodukter og tilpass din egen koreanske hudpleierutine. La din hud stråle med Some By Mi.

Fra ansiktsrens til toner: Must-have produkter fra Some By Mi

Når det gjelder koreansk hudpleie, har Some By Mi et bredt utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å oppnå en sunn og glødende hud. Vi har identifisert noen must-have produkter fra Some By Mi for å hjelpe deg med å komme i gang med din koreanske hudpleierutine.

1. AHA. BHA. PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

Hvis du er utsatt for kviser og urenheter på kroppen din, kan denne rensegelen fra Some By Mi være svaret på problemet ditt. Den inneholder naturlige ingredienser som AHA, BHA og PHA, som bekjemper kviser og urenheter på en skånsom måte.

2. Snail Truecica Miracle Repair Serum

Ønsker du en mykere og glattere hud? Da bør du prøve denne sneglesekret-baserte serumet fra Some By Mi. Det hjelper til med å helbrede skader i huden og gir deg en glødende hud.

3. Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

Denne toneren fra Some By Mi vil hjelpe deg å få en jevnere og lysere hudtone. Det inneholder naturlige ingredienser som Galactomyces, Niacinamide og økologisk sitronjuice som vil gi din hud et vitamin C-boost.

4. AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Denne toneren fra Some By Mi er perfekt for deg som lider av kviser og urenheter. Den hjelper til med å fjerne døde hudceller og skitt i porene. Deretter gir det huden fuktighet og jevner ut hudtonen. Med disse must-have produktene fra Some By Mi vil du ha en perfekt start på din koreanske hudpleierutine. Bruk dem regelmessig, og du vil sakte, men sikkert oppleve en sunnere og mer strålende hud.

Some By Mi: Koreansk skjønnhetsmerke i rampelyset

Some By Mi er et koreansk skjønnhetsmerke som har blitt populært både i Korea og globalt. Deres innovative tilnærming til koreansk kosmetikk og naturlige ingredienser har gjort dem til en favoritt blant hudpleieentusiaster. En av de mest populære produktseriene fra Some By Mi er deres AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle-linje, som har vunnet flere priser for sin effektivitet. Denne serien har produkter som ansiktsrens, toner og kremer som gir deg en sunnere og mer strålende hud på kun 30 dager. Some By Mi har også satt fokus på å utvikle produkter som passer for ulike hudtyper og hudproblemer, som for eksempel akne og rødhet. Deres produkter har blitt kjent for å være skånsomme, men likevel effektive.
Some By Mi-produkter Fordeler
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner Renser porene og fjerner døde hudceller for en glattere hud.
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream Reduserer synligheten av arr og rødhet mens den hydrerer huden.
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Bar Soap En mild eksfoliering som gir en jevnere og klarere hudtone.
Some By Mi har også blitt anerkjent for å støtte bærekraftig utvikling, med produkter som kommer i resirkulerbare emballasjer og som bruker naturlige ingredienser for å bevare naturen. Dette er et merke som bryr seg om både din hud og miljøet. Når du bruker Some By Mi sine produkter, kan du oppleve fordelene ved koreansk skjønnhetspleie samtidig som du har tillitt til at produktene er laget med naturlige ingredienser og bærekraftighet i tankene. Utforsk deres brede utvalg av produkter i dag og opplev hva Some By Mi har å tilby.

Konklusjon

Vi håper denne artikkelen har gitt deg en god innsikt i Some By Mi, et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitetsprodukter for koreansk hudpleie. Med deres naturlige ingredienser og innovasjon innen koreansk hudpleierutine har Some By Mi blitt et velkjent merke globalt. Vi kan bekrefte at Some By Mi sine produkter er verdt å prøve ut dersom du er interessert i koreansk hudpleie. Deres brede utvalg av hudpleieprodukter, fra ansiktsrens til tonere, gir deg muligheten til å bygge en omfattende hudpleierutine som gir deg en sunnere og mer strålende hud. Bestill Some By Mi-produkter i dag og opplev de mange fordelene med koreansk hudpleie selv!

FAQ

 1. Hvilke typer produkter tilbyr Some By Mi?

  Some By Mi tilbyr et bredt spekter av hudpleieprodukter, inkludert ansiktsrens, tonere, serum, fuktighetskrem, masker og mer.
 2. Er Some By Mi sine produkter egnet for alle hudtyper?

  Ja, Some By Mi har produkter som er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. De tilbyr også spesifikke produkter for hudproblemer som akne, tørrhet eller for tidlige aldringstegn.
 3. Hvorfor er naturlige ingredienser viktig i hudpleieprodukter?

  Naturlige ingredienser er viktige fordi de er skånsomme mot huden og har mange fordeler. De kan berolige og balansere huden, tilføre fuktighet, redusere betennelse og bidra til en sunnere og mer strålende hud.
 4. Hva er forskjellen mellom K-beauty og tradisjonell vestlig hudpleie?

  K-beauty fokuserer på å få en sunn og strålende hud gjennom en omfattende hudpleierutine med flere trinn. Den vektlegger også naturlige ingredienser og innovasjon. Tradisjonell vestlig hudpleie fokuserer ofte mer på problemområder og behandling av bestemte hudproblemer.
 5. Hvor kan jeg kjøpe Some By Mi-produkter?

  Some By Mi-produkter kan kjøpes online på deres offisielle nettside eller gjennom autoriserte forhandlere av deres produkter.
 6. Hvordan bruker jeg produkter som ansiktsrens og toner fra Some By Mi?

  For ansiktsrens, påfør en liten mengde produkt på fuktet hud, masser forsiktig i sirkulære bevegelser og skyll av med lunkent vann. For toner, påfør en liten mengde på en bomullspad og klapp forsiktig inn i huden etter ansiktsrens.
 7. Er Some By Mi dermatologisk testet og cruelty-free?

  Ja, Some By Mi gjennomfører dermatologiske tester for produktene sine, og de er dyrevennlige og cruelty-free.

7 omtaler for SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum 30ml

 1. P******* A*
  15. januar 2024
  Dette retinol-serumet har virkelig hjulpet meg med å redusere mine fine linjer (ok da... rynker). Jeg har merket at huden min har blitt fastere og ryn...Mer
  Dette retinol-serumet har virkelig hjulpet meg med å redusere mine fine linjer (ok da... rynker). Jeg har merket at huden min har blitt fastere og rynkene mine har blitt mindre synlige. Produktet er av god kvalitet og jeg er veldig fornøyd med kjøpet.
  Nyttig? 0 0
  S***** W*
  1. desember 2023
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min ser lysere og jevnere ut, og rynkene mine har blitt mi...Mer
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min ser lysere og jevnere ut, og rynkene mine har blitt mindre synlige. Leveringstiden var også veldig rask. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  G***** S*
  25. november 2023
  Jeg har sett forbedringer i huden min på kort tid. Rynkene mine har blitt mindre fremtredende, og huden min føles glattere. Jeg er veldig fornøyd med ...Mer
  Jeg har sett forbedringer i huden min på kort tid. Rynkene mine har blitt mindre fremtredende, og huden min føles glattere. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet.
  Nyttig? 0 0
  E*** J*
  20. november 2023
  Dette serumet har virkelig hjulpet meg med å bekjempe aldringstegn. Huden min ser friskere ut og rynkene mine har blitt mindre synlige. Jeg liker også...Mer
  Dette serumet har virkelig hjulpet meg med å bekjempe aldringstegn. Huden min ser friskere ut og rynkene mine har blitt mindre synlige. Jeg liker også at det er enkelt å bruke. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 0 0
  M***** H*
  15. november 2023
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min ser jevnere ut og rynkene mine har blitt mindre synlig...Mer
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min ser jevnere ut og rynkene mine har blitt mindre synlige. Produktet er av god kvalitet og leveransen var rask. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  G**** B*
  10. november 2023
  Dette retinol-serumet er virkelig effektivt når det kommer til anti-aldring. Jeg har lagt merke til at huden min har blitt fastere og rynkene mine har...Mer
  Dette retinol-serumet er virkelig effektivt når det kommer til anti-aldring. Jeg har lagt merke til at huden min har blitt fastere og rynkene mine har blitt mindre synlige. Serumet er også veldig enkelt å bruke. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet.
  Nyttig? 0 0
  H**** G*
  5. november 2023
  Jeg har prøvd mange forskjellige retinol-serum, men dette er det beste jeg har brukt. Det er enkelt å bruke og etter bare noen få ukers bruk har jeg s...Mer
  Jeg har prøvd mange forskjellige retinol-serum, men dette er det beste jeg har brukt. Det er enkelt å bruke og etter bare noen få ukers bruk har jeg sett en betydelig reduksjon i rynker. Leveringstiden var også veldig rask. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *