ETUDE SoonJung 2x Barrier Intensive Cream 60ml

289.00 kr

Vil du oppnå en sunn og strålende hud? Da er Soonjung 2x Barrier Intensive Cream fra ETUDE det perfekte valget for deg. Denne koreanske fuktighetskremen er utviklet med omsorg for å beskytte og berolige huden din, samtidig som den gir intens fuktighet.

Soonjung 2x Barrier Intensive Cream er spesielt formulert for å styrke hudens naturlige barriere. Med sin unike blanding av fuktighetsgivende ingredienser, som panthenol og sheasmør, gir denne kremen øyeblikkelig næring og hydrering til huden din. Den legger seg som et beskyttende lag og forsegler fuktigheten, slik at huden din forblir myk, smidig og glødende hele dagen.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fuktighetskrem beriket med madecassoside

Denne fuktighetskremen er også beriket med madecassoside, en kraftig ingrediens kjent for sine beroligende egenskaper. Fuktighetskremen bidrar til å lindre irritasjon og rødhet i huden, samtidig som den styrker hudens naturlige helingsprosess. Med Soonjung 2x Barrier Intensive Cream kan du si farvel til tørrhet, stramhet og ubehag i huden.

ETUDE har skapt denne kremen med et sterkt fokus på sensitiv hud. Den er fri for potensielt skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer. Dette gjør den trygg å bruke for alle hudtyper, inkludert de med sensitiv eller reaktiv hud.

Soonjung 2x Barrier Intensive Cream er dermatologisk testet og hypoallergen, og den er designet for å gi deg den beste pleien uten å forårsake irritasjon.

Legg din lit til ETUDE og oppdag fordelene med koreansk hudpleie med Soonjung 2x Barrier Intensive Cream. La huden din nyte godt av intens fuktighet, beroligende effekter og styrket barrierefunksjon. Gi din hud den kjærligheten den fortjener, og opplev en strålende og sunn hud som vil imponere alle rundt deg.

Bestill din Soonjung 2x Barrier Intensive Cream i dag og opplev den bemerkelsesverdige forskjellen den kan gjøre for din hudpleierutine. Din vei til en sunn og strålende hud starter her.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

ETUDE

Etude er en fremtredende aktør i verdenen av koreansk skjønnhet og hudpleie, kjent for sin morsomme og kreative tilnærming til skjønnhet. Etablert i 1985, har merket lagt vekt på å fremme skjønnhet som en kilde til glede og selvtillit, noe som gjenspeiles i deres fargerike, lekne emballasje og innovative produktutvalg. Etude tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert hudpleie, sminke, hårpleie og tilbehør, alle formulert med høykvalitets ingredienser og koreansk skjønnhetsteknologi. Dyrevennlig og tilgjengelig, Etude er et merke som appellerer til alle som ønsker å utforske verdenen av K-beauty på en morsom, effektiv og rimelig måte.
ETUDE_logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ETUDE SoonJung 2x Barrier Intensive Cream 60ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *