Petitfée Agave Cooling Hydrogel Eye Patch 60stk

kr 239.00

La øynene dine skinne med ny vitalitet med Agave Hydrogel Eye Patch fra Petitfée!

Dette innovative produktet er spesielt utviklet for å gi øyeområdet intens hydrering og næring. Hver patch er rikt på agaveekstrakt, et naturlig hydrerende ingrediens som er kjent for å bidra til å glatte og myke huden.

I tillegg er disse hydrogele-patchene infusert med en cocktail av naturlige planteekstrakter, inkludert blåbær, spirulina og adenosin, som sammen jobber for å gi øyeblikkelig lindring til trøtte øyne, redusere hevelse og lysne mørke sirkler.

Opplev øyeblikkelig foryngelse og oppvåkning med Petitfée’s Agave Hydrogel Eye Patch. Gi øynene dine den luksuriøse pleien de fortjener i dag!

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Agave Cooling Hydrogel Eye Patch / Øyemaske

Agave Hydrogel Eye Patch har en unik gel-tekstur som sitter behagelig på huden og gir en kjølende, beroligende effekt. De er lette å påføre og fjernes lett uten å etterlate klebrige rester.

Men det stopper ikke der. Disse øyepatchene hjelper også til å stramme huden rundt øynene, redusere synligheten av fine linjer og rynker og gi en jevnere, mer ungdommelig øyeområde.

Agave Hydrogel Eye Patch er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk dem daglig, morgen eller kveld, etter rensing og toning, for å gi øyeområdet den intensive hydreringen og næringen det fortjener.

Merke

Petitfée

Petitfée er et hudpleiemerke fra Sør-Korea. Navnet er fransk, og betyr "liten fe". Merket har som mål å gjøre huden mest mulig ren slik som en liten fes hud.Petitfée har et stort fokus på å utvikle produkter av hydrogel, som er en gele form av vann som bidrar til å gi fuktighet dypt inn i huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée Agave Cooling Hydrogel Eye Patch 60stk”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *