Petitfée Gold & Snail Hydrogel Eye Patch 60stk

239.00 kr

(1 omtale)

Gjenoppfrisk og revitaliser øyeområdet ditt med Gold & Snail Hydrogel Eye Patch fra Petitfée, en skatt innen koreansk hudpleie. Dette luksuriøse produktet kombinerer gull og snegleslim for å gi enestående pleie til det følsomme øyeområdet.

Petitfée er kjent for sine innovative og høykvalitets hudpleieprodukter, og disse øyemaskene er ingen unntak. Designet for å gi maksimal effekt med minimal innsats, er Gold & Snail Hydrogel Eye Patch den perfekte løsningen for alle som ønsker å redusere tegn på aldring og tretthet rundt øynene.

Egenskaper

 • Luksuriøs behandling: Inneholder ekte gullpartikler og snegleslim for en premium hudpleieopplevelse.
 • Intens hydrering og reparasjon: Gir dyptgående fuktighet og fremmer hudens reparasjonsprosesser.
 • Reduksjon av fine linjer og mørke ringer: Bidrar til å minimere synligheten av fine linjer og lysne mørke ringer under øynene.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Gold & Snail Hydrogel Eye Patch – Øyemaske

 1. Forbered huden: Rens ansiktet grundig og påfør en mild toner.
 2. Åpne og påfør: Åpne beholderen og bruk den medfølgende spatelen for å løfte ut to øyepatcher.
 3. Plasser patchene: Påfør en patch under hvert øye. Pass på at den ligger jevnt over huden.
 4. La virke: La patchene sitte på i ca. 20-30 minutter for å tillate ingrediensene å trenge dypt inn i huden.
 5. Fjern og massér: Ta forsiktig av patchene og kast dem. Massér inn eventuell gjenværende essens i huden rundt øynene.
 6. Bruk regelmessig: For best resultat, bruk 2-3 ganger i uken.

Anbefalinger for bruk

 • Ideell for bruk om morgenen for å redusere morgenpuffiness, eller om kvelden som en del av din avslapningsrutine.
 • Oppbevar patchene i kjøleskapet for en ekstra kjølende og forfriskende effekt.

Ingredienser

 • Gullpartikler: Fremmer hudens fasthet og gir en lysende glød.
 • Snegleslim: Rik på næringsstoffer og kjent for sine reparasjons- og foryngende egenskaper.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg og holder på fuktighet, og gir en plump og hydrert effekt.
 • Kollagen: Forbedrer hudens elastisitet og reduserer synligheten av fine linjer.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Beroliger huden og reduserer irritasjon og rødhet.
 • Grønn te-ekstrakt: En kraftig antioksidant som beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer.

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch fra Petitfée er en eksepsjonell behandling for det delikate øyeområdet. Disse patchene er ikke bare effektive mot fine linjer, mørke ringer og tretthet, men tilbyr også en luksuriøs og behagelig opplevelse. Med sin unike kombinasjon av gull, snegleslim, hyaluronsyre og kollagen, gir disse øyemaskene intens hydrering, næring og reparasjon.

Bruken av naturlige ekstrakter som Centella Asiatica og grønn te sikrer at produktet er skånsomt og effektivt, selv for de med sensitiv hud. Ved regelmessig bruk av Gold & Snail Hydrogel Eye Patch, kan du forvente synlige forbedringer i hudens utseende og følelse.

Disse patchene er et fantastisk tillegg til enhver hudpleierutine, og gir et øyeblikk av luksus i hverdagen. Velg Petitfée’s Gold & Snail Hydrogel Eye Patch for en forynget, hydrert og strålende hud rundt øynene.

Merke

Petitfée

I et hav av koreanske hudpleiemerker skiller Petitfée seg ut med sin unike tilnærming til skjønnhet og hudpleie. Petitfée, som betyr "liten fe" på fransk, lever opp til sitt navn ved å skape produkter som er rene, delikate og effektive, og som bringer en magisk berøring til din daglige hudpleierutine. Dette merket har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster som verdsetter innovative, høykvalitetsprodukter til en rimelig pris.
Petitfee Logo

Petitfées filosofi

Dedikert til renhet og effektivitet

Petitfée bygger sin filosofi rundt idéen om å bringe enkelhet og effektivitet til hudpleierutinen. De fokuserer på å utvikle produkter som er både milde og kraftige, og som gir maksimal effekt med minimal innsats. Petitfées produkter er formulert med høykvalitetsingredienser som snegleslim, gull, ginseng og andre botaniske ekstrakter, noe som gjør dem ideelle for en rekke hudtyper og -behov.

Innovasjon i hjertet

Innovasjon står sentralt i Petitfées tilnærming til hudpleie. De er stadig på utkikk etter nye og bedre måter å forbedre hudens helse og utseende på. Dette inkluderer bruk av avanserte teknologier for å maksimere effekten av naturlige ingredienser, og skape produkter som virkelig står ut i mengden.

Fokus på skånsomhet

Petitfée forstår viktigheten av skånsom hudpleie, spesielt for de med sensitiv hud. Deres produkter er designet for å være både skånsomme og beroligende, og sørger for at selv de med den mest følsomme huden kan nyte godt av deres produkter uten bekymring.

Produktutvalget

Øyepleieekspertise

Petitfée er kanskje best kjent for sitt utvalg av øyemasker og øyekremer. Disse produktene er spesialdesignet for å adressere vanlige øyeområdesproblemer som mørke ringer, hovenhet og fine linjer. Med ingredienser som gull, snegleslim og hydrogel, gir disse øyemaskene og kremene intens hydrering og næring, samtidig som de gir en umiddelbar oppstrammende og oppfriskende effekt.

Ansiktsmasker og mer

Utover øyepleie, tilbyr Petitfée et bredt spekter av ansiktsmasker, essenser og kremer. Disse produktene er formulert for å gi dyptgående fuktighet, næring og reparasjon til huden, og hjelper til med å bekjempe tegn på aldring, tørrhet og kjedelig hudtone.

Hvorfor velge Petitfée?

Resultatorientert hudpleie

Petitfée er et merke for de som ønsker synlige resultater. Deres produkter er utviklet for å gi rask og effektiv lindring for ulike hudproblemer, og mange brukere rapporterer om merkbare forbedringer i hudens utseende og følelse etter bruk.

Tilgjengelighet og overkommelighet

En av de største fordelene med Petitfée er tilgjengeligheten og overkommeligheten til deres produkter. Til tross for å bruke høykvalitetsingredienser, er Petitfées produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.

Engasjement for kvalitet

Petitfée er dedikert til kvalitet i alle aspekter av sin virksomhet, fra forskning og utvikling til produksjon og kundeservice. Dette engasjementet for kvalitet sikrer at hvert produkt møter strenge standarder før det når forbrukeren. Petitfée representerer det beste av koreansk hudpleie: innovative, effektive og skånsomme produkter som er tilgjengelige for alle. Med sitt fokus på renhet, effektivitet og innovasjon, fortsetter Petitfée å forbløffe og begeistre hudpleieentusiaster over hele verden. Enten du er på utkikk etter å forbedre hudens tekstur, bekjempe tegn på aldring, eller bare ønsker en mer hydrert og strålende hud, har Petitfée noe for deg. Velg Petitfée for en hudpleieopplevelse som forvandler og beriker din daglige rutine.

1 omtale for Petitfée Gold & Snail Hydrogel Eye Patch 60stk

 1. S****
  9. mars 2024
  Eye patches
  bruker de før leggetid , ser betydelig resultat etter bare 1 uke
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *