Tilbud!

Pyunkang Yul Calming Toner Pad – 70stk

Opprinnelig pris var: 249.00 kr.Nåværende pris er: 224.00 kr.

-10%
(1 omtale)

Pyunkang Yul Calming Toner Pad er beroligende pads som er forhåndsdynket i en formulering som eksfolierer bort døde hudceller og får kontroll på overflødige oljer i huden.

Formuleringen inneholder flere kjente ingredienser innen koreansk hudpleie som pleier og roer ned huden, slik som centella asiatica. I tillegg er det en rekke ingredienser som hjelper å bygge fuktigheten inn i huden igjen.

En annen bonus med denne padsen at den er større enn en vanlig, og er 8 cm i diameter. Hjelper deg å holde huden i sjakk mot kviser og urenheter, samtidig som den gir fuktighet til huden.

Passer ypperlig for deg med kombinasjonshud eller fet hud. Innholder 70 pads.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg disse padsene fra Pyunkang Yul?

Etter evt. dobbelrens bruk padsen som en toner og stryk den forsiktig over huden. Kan brukes daglig om ønskelig.

TIPS! Kan brukes under armene eller på ryggen for eksfoliering på andre steder på kroppen. Holder kviser og nupper borte!

Ingredienser

Purified Water, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Allantoin, Pentylene Glycol, Panthenol, Dipropylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, 1,2-Hexanediol, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Bambusa Vulgaris Extract, Cetylethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, C12-14 Pareth-12, Madecassoside, Madecasic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Citric Acid, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone

Tilleggsinformasjon

Rabatt

upc

8809486681831

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

1 omtale for Pyunkang Yul Calming Toner Pad – 70stk

  1. S****
    9. mars 2024
    Veldig god
    utrolig forfriskende og nydelig resultat
    Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *