Petitfée Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch 60stk (30 par)

249.00 kr

Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch fra Petitfée er spesielt utviklet for den sarte huden rundt øynene. Disse øyepatchene er infusert med kraftfulle ingredienser som gull og kongelig gelé, og tilbyr en umiddelbar oppstrammende effekt samtidig som de reduserer synligheten av fine linjer og mørke ringer. Perfekt for de som ønsker å vekke trøtte øyne og gi et friskere, yngre utseende.

Egenskaper

  1. Anti-Aging Effekt: Gull og kongelig gelé arbeider sammen for å redusere fine linjer og rynker.
  2. Intens Hydrering: Gir dyp hydrering og næring til den sarte huden rundt øynene.
  3. Lysende Egenskaper: Reduserer mørke ringer og gir en lysere, mer ungdommelig glød.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For å oppnå de beste resultatene med Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch, følg disse enkle trinnene:

  1. Rens huden: Start med å rense ansiktet og sørg for at huden rundt øynene er fri for sminke og olje.
  2. Påfør patchene: Ta ut to øyepatcher fra beholderen ved hjelp av den medfølgende spatelen. Plasser dem forsiktig under hvert øye.
  3. Avslappingstid: La patchene virke i 20-30 minutter mens du slapper av.
  4. Fjern og massér: Fjern øyepatchene og massér forsiktig inn resterende essens rundt øyeområdet.
  5. Hyppighet: Bruk 2-3 ganger i uken for optimal effekt.

Oppsummering

Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch fra Petitfée er en revolusjonerende løsning for å bekjempe tegn på aldring rundt øynene. Disse patchene er ikke bare effektive, men også utrolig enkle å bruke, og passer perfekt inn i en travel livsstil.

Med regelmessig bruk vil du merke en synlig reduksjon i fine linjer og mørke ringer, samt en forbedring i hudens fasthet og elastisitet. Den perfekte måten å gi dine øyne den oppmerksomheten de fortjener, uten å måtte ofre tid.

Ingredienser

Water, Glycerin, Calcium Chloride, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Royal Jelly Extract (1%), Ethyl Hexanediol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Phenoxyethanol, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chondrus Crispus Powder, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), Tin Oxide (CI 77861), Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance, Gold (0.0001%)

Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch fra Petitfée er den ultimate løsningen for deg som ønsker å ta vare på den sarte huden rundt øynene. Med sine kraftfulle ingredienser og enkle bruk, er dette produktet et must i din anti-aging hudpleierutine. Opplev fornyelsen det kan gi til ditt utseende, og nyt følelsen av friskere, yngre øyne.

Merke

Petitfée

I et hav av koreanske hudpleiemerker skiller Petitfée seg ut med sin unike tilnærming til skjønnhet og hudpleie. Petitfée, som betyr "liten fe" på fransk, lever opp til sitt navn ved å skape produkter som er rene, delikate og effektive, og som bringer en magisk berøring til din daglige hudpleierutine. Dette merket har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster som verdsetter innovative, høykvalitetsprodukter til en rimelig pris.
Petitfee Logo

Petitfées filosofi

Dedikert til renhet og effektivitet

Petitfée bygger sin filosofi rundt idéen om å bringe enkelhet og effektivitet til hudpleierutinen. De fokuserer på å utvikle produkter som er både milde og kraftige, og som gir maksimal effekt med minimal innsats. Petitfées produkter er formulert med høykvalitetsingredienser som snegleslim, gull, ginseng og andre botaniske ekstrakter, noe som gjør dem ideelle for en rekke hudtyper og -behov.

Innovasjon i hjertet

Innovasjon står sentralt i Petitfées tilnærming til hudpleie. De er stadig på utkikk etter nye og bedre måter å forbedre hudens helse og utseende på. Dette inkluderer bruk av avanserte teknologier for å maksimere effekten av naturlige ingredienser, og skape produkter som virkelig står ut i mengden.

Fokus på skånsomhet

Petitfée forstår viktigheten av skånsom hudpleie, spesielt for de med sensitiv hud. Deres produkter er designet for å være både skånsomme og beroligende, og sørger for at selv de med den mest følsomme huden kan nyte godt av deres produkter uten bekymring.

Produktutvalget

Øyepleieekspertise

Petitfée er kanskje best kjent for sitt utvalg av øyemasker og øyekremer. Disse produktene er spesialdesignet for å adressere vanlige øyeområdesproblemer som mørke ringer, hovenhet og fine linjer. Med ingredienser som gull, snegleslim og hydrogel, gir disse øyemaskene og kremene intens hydrering og næring, samtidig som de gir en umiddelbar oppstrammende og oppfriskende effekt.

Ansiktsmasker og mer

Utover øyepleie, tilbyr Petitfée et bredt spekter av ansiktsmasker, essenser og kremer. Disse produktene er formulert for å gi dyptgående fuktighet, næring og reparasjon til huden, og hjelper til med å bekjempe tegn på aldring, tørrhet og kjedelig hudtone.

Hvorfor velge Petitfée?

Resultatorientert hudpleie

Petitfée er et merke for de som ønsker synlige resultater. Deres produkter er utviklet for å gi rask og effektiv lindring for ulike hudproblemer, og mange brukere rapporterer om merkbare forbedringer i hudens utseende og følelse etter bruk.

Tilgjengelighet og overkommelighet

En av de største fordelene med Petitfée er tilgjengeligheten og overkommeligheten til deres produkter. Til tross for å bruke høykvalitetsingredienser, er Petitfées produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.

Engasjement for kvalitet

Petitfée er dedikert til kvalitet i alle aspekter av sin virksomhet, fra forskning og utvikling til produksjon og kundeservice. Dette engasjementet for kvalitet sikrer at hvert produkt møter strenge standarder før det når forbrukeren. Petitfée representerer det beste av koreansk hudpleie: innovative, effektive og skånsomme produkter som er tilgjengelige for alle. Med sitt fokus på renhet, effektivitet og innovasjon, fortsetter Petitfée å forbløffe og begeistre hudpleieentusiaster over hele verden. Enten du er på utkikk etter å forbedre hudens tekstur, bekjempe tegn på aldring, eller bare ønsker en mer hydrert og strålende hud, har Petitfée noe for deg. Velg Petitfée for en hudpleieopplevelse som forvandler og beriker din daglige rutine.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée Koelf Gold & Royal Jelly Eye Patch 60stk (30 par)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *