CNP Hydrogel Eye Lifting Patch – Øyemaske

129.00 kr

Hydrogel Eye Lifting Patch (øyemaske) fra CNP er et avansert hudpleieprodukt designet for å gi intensiv pleie til det delikate området under øynene.

CNP er et velkjent Sør-Koreansk merke i skjønnhets- og hudpleiebransjen, kjent for sin innovative teknologi og bruk av høykvalitets ingredienser.

Dette produktet er en hydrogel øyemaske som jobber for å redusere fine linjer og rynker rundt øynene, samtidig som det gir en øyeblikkelig oppstrammende effekt.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hydrogelens unike egenskaper i Hydrogel Eye Lifting Patch gjør at den sitter godt mot huden, og sikrer at de næringsrike ingrediensene absorberes effektivt.

Formelen inneholder et kompleks av peptider som bidrar til å styrke huden og øke dens elastisitet, forbedre teksturen og gi den et ungdommelig utseende. I tillegg er den beriket med naturlige botaniske ekstrakter og hydratiserende ingredienser for å gi maksimal fuktighet, lindre tretthet og redusere mørke ringer og poser under øynene.

CNP Hydrogel Eye Lifting Patch er enkel å bruke. Etter rengjøring av huden, kan du enkelt påføre lappene under øynene og la dem sitte på i 20-30 minutter før du fjerner dem. Du vil oppleve en forfriskende kjølende effekt, og huden under øynene vil føles mer stram, myk og hydrert.

Dette er et fantastisk produkt for de som ønsker å gi det følsomme området rundt øynene litt ekstra oppmerksomhet, enten du er opptatt av aldringstegn eller bare ønsker å oppfriske blikket etter en lang dag. Med CNP Hydrogel Eye Lifting Patch vil du oppleve en mer ungdommelig, oppfrisket og våken look.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

CNP

CNP, som står for Cha and Park, er et anerkjent Sør-Koreansk merke innenfor skjønnhet og hudpleie. CNP ble grunnlagt av et team av dermatologer, og er kjent for sine vitenskapelig utviklede produkter som kombinerer den nyeste teknologien med høykvalitets ingredienser.

Merkevaren har et bredt utvalg av produkter, alt fra rensemidler, tonere, kremer, serum og masker, til spesialiserte behandlinger for ulike hudtyper og problemer. CNP er spesielt kjent for sine produkter innen anti-aging og hydrering, som har blitt svært populære både i Sør-Korea og internasjonalt.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “CNP Hydrogel Eye Lifting Patch – Øyemaske”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *