Pyunkang Yul Balancing Gel 100ml

379.00 kr

Pyunkang Yul Balancing Gel er en ansiktsmaske som inneholder kun 7 ingredienser av premium kvalitet. Føler du huden er stram og blir lett tørr og rød? Da bør du prøve denne.  Ansiktsmasken er for deg som ønsker å fokusere på anti-aging.

Den bygger opp huden din på en unik måte ved å tilføre rikelig med fuktighet og fornyer huden raskere.

Ansiktsmasken har en unik honning-lignende konsistens som smelter inn i huden, og gjør den myk og sterk. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Innhold 100 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg ansiktsmasken?

Bruk som siste steg i hudpleierutinen.

  1. Påfør en liten mengde av ansiktsmasken på ansiktet. Gni hendene dine sammen for å varme hendene dine, deretter påfør det forsiktig i hele ansiktet.
  2. Klapp forsiktig geleen inn i huden til den er absorbert.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Balancing Gel 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *