MISSHA Airy Fit Sheet Mask Shea Butter

49.00 kr

Missha Airy Fit Sheet Mask Shea Butter er en krem-type sheet maske som gir intens fuktighet. Med nærende sheasmør fyller denne masken på huden i dybden. Samtidig hjelper det med å reparere hudbarrieren. De aktive ingrediensene i formelen holdes i sin mest naturlige tilstand, på grunn av den kalde bryggmetoden for ekstraksjon; dette lar dem beholde sin opprinnelige friskhet og levere den til huden din med stor sikkerhet og effektivitet.

Fordi den består av et ekstra tynt ark inspirert av rispapir, som er halvparten så tynt som vanlig papir, er denne masken i stand til å sikre maksimal klebrighet; den legger seg på ansiktet ditt som en ny hud, skaper en følelse av komfort og lar huden absorbere så mye produkt som mulig. Ettersom den omslutter huden din med dyrebare planteprodukter, gjenoppretter og revitaliserer denne sheet masken huden din, og etterlater den svært næret og komfortabel.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MISSHA Airy Fit Sheet Mask Shea Butter”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *