Tilbud!

VARI:HOPE Biotics Vital Neck Patch

Opprinnelig pris var: 249.00 kr.Nåværende pris er: 199.00 kr.

-20%

Biotics Vital Neck Patch fra VARI:HOPE er et innovativt hudpleieprodukt designet spesielt for å ta vare på den delikate huden på halsen. Dette kvalitetsproduktet kombinerer bioteknologi med naturlige ingredienser for å gi næring, hydrere og jevne ut hudtonen.

Disse unike halspatchene er beriket med en kraftig blanding av anti-aldrende ingredienser som arbeider for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. De hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og fasthet, samtidig som de bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.

Pakken inneholder 5 stk. Biotics Vital Neck Patches.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Biotics Vital Neck Patch er lett å bruke, og gir en intensiv behandling som absorberes direkte i huden for maksimale resultater. Det er en perfekt løsning for de som ønsker å målrette mot den sensitive huden på halsen for en mer ungdommelig og strålende utseende.

Med regelmessig bruk, kan Biotics Vital Neck Patch fra VARI:HOPE bidra til å revitalisere huden på halsen, forbedre dens utseende og gi en overordnet jevnere og mer ungdommelig hud.

Hvordan bruke produktet

  1. Rengjør området: Sørg for å rengjøre nakkeområdet grundig. Dette sikrer at plasteret fester seg godt og at det ikke er oljer eller rester som hindrer plasteret fra å fungere optimalt. Du kan bare bruke mild såpe og vann til dette.
  2. Tørk nakken: Etter rengjøring, tørk nakken helt. Plasteret vil ikke klebe godt til våt hud.
  3. Åpne pakken: Åpne forseglingen av Vari Hope Neck Patch forsiktig. Pass på å ikke rive eller skade plasteret inne i pakken.
  4. Påfør plasteret: Fjern beskyttelsesfilmen og legg plasteret på nakken. Plasteret skal være sentrert over det området du vil behandle. Press plasteret forsiktig mot huden slik at det fester seg godt.
  5. La det være på: La Vari Hope Neck Patch være på i den anbefalte perioden. Det er vanligvis best å la det være på over natten for optimal effekt, men følg anbefalingene gitt på pakken eller av helsepersonell.
  6. Fjerning: Når det er tid for å fjerne plasteret, skal du gjøre det forsiktig for å unngå hudirritasjon. Start fra kantene og trekk langsomt mot midten.
  7. Etterbehandling: Etter at du har fjernet plasteret, vask området forsiktig igjen for å fjerne eventuelle rester.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

VARI:HOPE

VARI:HOPE er en moderne og innovativ hudpleiemerkevare som stammer fra Sør-Korea, kjent for sin eksepsjonelle bruk av bioteknologi i produktutviklingen. Merket er dedikert til å skape effektive, høykvalitets hudpleieprodukter som kombinerer vitenskapelige fremskritt med naturlige ingredienser. Fra pleie av den sensitive huden rundt øynene og halsen, til å levere nærende og fuktighetsgivende løsninger for hele ansiktet, streber VARI:HOPE etter å tilby produkter som oppfyller de varierte behovene i din daglige hudpleierutine. Med en filosofi som fremhever håp og positivitet, er VARI:HOPE et merke som engasjerer seg for å hjelpe forbrukerne å oppnå sin beste hudhelse og stråle med selvtillit.
VARIHOPE-logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “VARI:HOPE Biotics Vital Neck Patch”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *