Tilbud!

Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser 120ml

kr125,30

-30%
(3 omtaler)

Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser er rensen som er en del av hudpleieserien ACNE som er spesialtilpasset urenheter og kviser. Rensen er mild, uten lukt og tørker ikke ut huden. Den bidrar til å balansere fuktigheten i huden og kontrollere overproduksjon av talg og overflødige oljer i ansiktet.

Rensen er beroligende og hjelper å holde porene dine i sjakk. Rensen passer ypperlig for urenheter og kviser, spesielt også for de med sensitiv, fet og kombinasjonshud. Innhold 120 ml.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne rensen? 

 • Påfør en passelig mengde rens på fuktig hud, og maser denne inn i huden. Vask av rensen med lunkent vann, og fortsett videre med hudpleierutinen din.

Ingredienser

Water Cocamidopropyl bentain Sodium Methyl Oleoyl Taurate PEG-75 Acrylates Copolymer Glycerin Disodium cocoamphodipropionate PEG-120 Methyl Glucose Dioleate Dimethyl Sulfone Pyridoxine HCl Salix Alba (Willow) Bark Extract Forsythia Suspensa Fruit Extract Butilene Glicol Centella Asiatica Extract Polygonum Cuspidatum Root Extract Scutellaria Baicalensis Root Extract Camellia Sinensis Leaf Extract Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Sodium Chloride Copper Tripeptide-1 Allantoin Citric acid Potassium Hydroxide Sodium Benzoate Phenoxyethanol Disodium EDTA

Merket: Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

3 omtaler for Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser 120ml

 1. Sara
  6. april 2022
  Mild og god rens. Vet ikke hva den gjør for kviseutbrudd, men huden føles ihvertfall balansert og ikke strippet for fukt etter bruk. Likte denne mye b...More
  Mild og god rens. Vet ikke hva den gjør for kviseutbrudd, men huden føles ihvertfall balansert og ikke strippet for fukt etter bruk. Likte denne mye bedre over den andre versjonen av PY sin rens som gjorde huden min sår og squeky clean.
  Margrethe Larsen Stordal
  28. februar 2021
  Ingen rens kan måle seg med denne.
  Margrethe .
  29. juni 2020
  Huden min føles friskere og rensen holder utbruddene mine i sjakk. Skal absolutt kjøpe den igjen og har tenkt til å prøve ut toneren i samme serie.
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *