Tilbud!

MISSHA All Around Cotton Sun Stick SPF50+ PA++++ 17g

Opprinnelig pris var: 299.00 kr.Nåværende pris er: 254.00 kr.

-15%

Beskytt huden din mot solens skadelige stråler med All Around Cotton Sun Stick SPF50+ PA++++ fra Missha.

Denne solstiften er den perfekte følgesvennen for solfylte dager, og den gir deg pålitelig og effektiv solbeskyttelse samtidig som den holder huden din matt og frisk.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Koreansk solkrem som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler

Med en høy solfaktor på SPF50+ og PA++++, gir denne solstiften deg den ultimate beskyttelsen mot både UVA- og UVB-stråler. Den legger seg jevnt på huden og danner en pålitelig barriere som beskytter mot solskader og motvirker tidlig aldring forårsaket av solen. Uansett om du er på stranden, i fjellet eller i byen, kan du stole på at All Around Cotton Sun Stick tar vare på huden din.

Denne solstiften er spesielt utviklet for å gi deg en matt finish uten å tørke ut huden. Den har en lett og ikke-klebrig formel som absorberes raskt, og den etterlater ingen hvite rester eller glans på huden. Med sin unike “cotton finish”-teknologi hjelper den med å absorbere overflødig talg og kontrollere oljeproduksjonen, slik at huden din forblir frisk og matt gjennom hele dagen.

All Around Cotton Sun Stick er praktisk og enkel å bruke. Den kommer i en hendig stiftform som gjør det enkelt å påføre solbeskyttelse nøyaktig der du trenger det. Du kan ha den med deg overalt, i vesken, lommen eller treningsbagen din, og påføre den når som helst for å opprettholde solbeskyttelsen.

Missha er kjent for sine innovative og høykvalitets hudpleieprodukter. All Around Cotton Sun Stick er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for parabener og skadelige kjemikalier, og du kan bruke den med tillit og trygghet.

Gi huden din den optimale beskyttelsen mot solens skadelige stråler med All Around Cotton Sun Stick SPF50+ PA++++ fra Missha. Hold huden din matt, frisk og beskyttet mot solskader. Bestill din solstift i dag og nyt solen uten bekymring.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MISSHA All Around Cotton Sun Stick SPF50+ PA++++ 17g”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *