products PyunkangYulMoistureSerum - SkinUp - Pyunkang Yul Moisture Serum 100ml
Pyunkang Yul Moisture Serum 100ml
kr339,00 Kjøp

Pyunkang Yul Moisture Serum 100ml

kr339,00

(2 omtaler)

Pyunkang Yul Moisture Serum er en helt fantastisk fuktighetsgivende serum som gir huden det den lover, masse fuktighet og naturlig glød. Serumet har en melklignende utseende som bidrar til å balansere olje og fuktighetsnivået i huden.

Den er beroligende for huden, og passer derfor fint til sensitiv, tørr, fet og kombinasjonshud. Innhold 100 ml.

Kun 4 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg serumet?

Vask ansiktet først og bruk evt. toner.

 1. Påfør et par dråper i hånden og klapp serumet forsiktig inn i huden.
 2. Du kan også blande inn noen dråper i kremen din.

Ingredienser

Coptis Japonica Root Extract, Butilene Glicol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Stearic Acid, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Caprylate, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine, Dimethicone

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0,165 kg

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.

Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.

Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Moisture Serum 100ml

2 omtaler for Pyunkang Yul Moisture Serum 100ml

 1. SkinUp Avatar for Aga

  Aga

  Dette serumet fukter virkelig mitt modne ansikt. Jeg vil gjerne at alle kan prøve dette serumet fordi jeg vet at alle vil være lykkelige. Det brukes også av barnet mitt som har kviser som er utsatt for kviser og er perfekt. Det tettes ikke, fukter, lindrer, etter min mening er det egnet for alle hudtyper. Jeg anbefaler på det varmeste.55356,�

 2. SkinUp Avatar for Agnieszka

  Agnieszka

  Dette serumet fukter virkelig mitt modne ansikt. Jeg vil gjerne at alle kan prøve dette serumet fordi jeg vet at alle vil være lykkelige. Det brukes også av barnet mitt som har kviser som er utsatt for kviser og er perfekt. Det tettes ikke, fukter, lindrer, etter min mening er det egnet for alle hudtyper. Jeg anbefaler på det varmeste.????

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.