Melly Silkeputetrekk – Grå

549.00 kr

Melly Silkeputetrekk et eksklusivt silkeputetrekk som vil ta skjønnhetssøvnen til et nytt nivå. Silkeputetrekket er første produkt under eget merke Melly. Putetrekket er laget av 100% silke. Silke mot huden har flere fordeler og skaper velvære for hud og sinn. Den glatte overflaten mot hud og hår gir minimal med friksjon som skaper minst mulig irritasjon.

Silke er allergi- og eksemvennlig. Silkeputetrekk tar ikke til seg fuktighet eller bakterier på samme måte som vanlig putetrekk, som gjør at den passer ypperlig for deg som lett får kviseutbrudd. Her får du virkelig up your skin game!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Les også: 5 skjønnhetsfordeler med silkeputetrekk

Silkeputetrekk fra Melly laget av 100% mulberry silke i 22 mm som er av høyeste kvalitet. Kommer i standard størrelse 50×70 cm med konvolutt åpning. Anbefales å vaske før bruk.

Vaskeinstruksjoner

Silkeputetrekket bør vaskes på 30 grader. Bruk vaskemiddel for ull og silke. Anbefales å bruke ull/silke program på vaskemaskinen, eller vask det for hånd på lav temperatur. Unngå og vri opp silken.

Unngå tørketrommel og tøymykner, som ødelegger silkefibrene. Heng opp eller legges flatt ved tørk, for å forhindre rynker og brett på silkestoffet. Ikke heng til tørk i solen, dette ødelegger også silkefibrene.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Melly Silkeputetrekk – Grå”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *