THE FACE SHOP Jeju Aloe Fresh Soothing Gel 300ml

129.00 kr

Sliter du med tørr og irritert hud? Jeju Aloe Fresh Soothing Gel fra The Face Shop er designet for å tilby en umiddelbar lindring og fuktighet til huden din. Dette koreanske hudpleieproduktet gir deg flere konkrete fordeler:

 • Rask lindring: Takket være aloe vera-ekstrakt fra Jeju-øyene, gir denne gelen øyeblikkelig fuktighet og roer ned irritert hud.
 • Allsidighet: Kan brukes på mange hudtyper og ulike deler av kroppen, inkludert ansikt, hender og føtter.
 • Naturlige ingredienser: Fri for parabener og sulfater, passer denne gelen også for de med sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Gi fuktighet til huden samtidig som du lindrer solbrent hud

Jeju Aloe Fresh Soothing Gel fra The Face Shop er et must-have i din koreanske hudpleierutine. Dette produktet er utrolig multifunksjonelt og passer for en rekke ulike bruksområder, fra å gi fuktighet til huden til å lindre solbrent hud. Aloe vera-ekstrakten er hentet direkte fra Jeju-øya og utgjør 99% av dette produktet, noe som sikrer at du får et høykvalitets og effektivt produkt.

Formulert for å være skånsom, dette produktet er ideelt for alle hudtyper, inkludert de som har følsom hud. Panthenol gir ekstra fuktighetsgivende fordeler, mens grønn te- og lakrisekstrakter tilbyr antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. Det er en fantastisk måte å få huden til å føle seg frisk, hydrert og forynget på.

Bruksanvisningen er enkel å følge, noe som betyr at du enkelt kan inkludere dette produktet i din daglige rutine. Med en så ren og naturlig formulering er det ikke rart at dette produktet har blitt en storfavoritt blant fans av koreansk hudpleie.

Til slutt, hvis du er på jakt etter et produkt som er enkel i bruk, men gir imponerende resultater, bør du absolutt vurdere Jeju Aloe Fresh Soothing Gel. Det er ikke bare en fuktighetskrem, men en alt-i-ett-løsning for flere hudpleiebehov. Gi huden din den omsorgen den fortjener med dette fremragende koreanske hudpleieproduktet.

Bruksanvisning

For å få det beste ut av Jeju Aloe Fresh Soothing Gel, følg denne enkle bruksanvisningen:

 1. Rens huden: Begynn med å rense huden for å fjerne all overflødig olje og smuss.
 2. Klargjør huden: Tørk ansiktet og forbered huden med en mild toner.
 3. Påføring: Ta en liten mengde av geléen og påfør jevnt over det ønskede området.
 4. Masser inn: Bruk fingertuppene til å massere produktet forsiktig inn i huden.
 5. La det absorbere: La produktet absorbere i huden uten å skylle det av.

Ingredienser

 • Aloe vera-ekstrakt (99%)
 • Panthenol
 • Grønn te-ekstrakt
 • Lakrisekstrakt

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Jeju Aloe Fresh Soothing Gel 300ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *